Lansare iPhone 6 și iWatch – ultimele detalii și video hands-on

, 09 Sep, 10:48

iPhone 6 se lansează în această seară de la ora 20.00, ora României. Apple va prezenta pentru prima dată două telefoane, cu ecrane de 4,7 inci și 5,5 inci. De asemenea, ne așteptăm și la un ceas inteligent.

apple iphone 6

Iată cele mai importante detalii pe care le știm despre iPhone 6, iWatch și iOS 8 până acum.

playtech.ro transmite în format live text evenimentul Apple de la ora 20.00. Puteți să dați click aici, lăsați linkul deschis și reveniți la ora 20.00. 

iPhone 6

Sunt câteva lucruri sigure cu privire la iPhone 6, pe lângă multe alte bănuieli și falsuri. În mod cert, va avea un ecran mai mare cu o rezoluție mai mare. Dincolo de existența unui iPhone de 5,5 inci, cel care înlocuiește actuala linie va avea display de 4,7 inci. Camera a fost îmbunătățită, fără să știm precis câți megapixeli va avea, iar printre funcționalități probabil că nu se vor număra filmarea 4K sau fotografierea RAW, ca la unele modele Nokia.

Citește mai multe detalii tehnice despre iPhone 6. 

iPhone 6 de 5,5 inci ar urma să aibă o rezoluție de 2.208×1.242 pixeli. Astfel, imaginea ar fi împărțită după cum se vede în imaginile de mai jos, fiind disponibile mai multe informații. Totuși, asta înseamnă că aplicațiile vor trebui actualizate pentru a rula bine pe noul telefon, lucru de care dezvoltatorii vor trebui să se preocupe.

iPhone 6 vine cu iOS 8 și cu un pachet Health Kit pentru fitness și monitorizarea sănătății. Odată cu 2014, Apple va avea și gadgeturi purtabile care să „comunice“ cu telefonul și tableta companiei. Nu știm încă dacă iWatch vine odată cu iPhone 6 sau cu iPad. Un alt amănunt cunoscut despre iPhone 6 este că va avea o construcție nouă, diferită de iPhone 5s, dar păstrează cititorul de amprente Touch ID.

Un video hands-on cu un presupus iPhone 6 de 5,5 inci poate fi văzut mai jos. 

iWatch

Chinezii au publicat un videoclip despre care spun că ar arăta iWatch-ul, un device elegant și circular. În imagini se vede un ceas cu buton inclus, care are tehnologia TouchID.

Videoclipul poate fi văzut mai jos. Ceasul ar putea costa 400 de dolari în SUA.

iOS 8

iOS 8 a fost prezentat la conferința WWDC 2014 și este disponibil în varianta beta. Acesta aduce noi specificații și cea mai importantă este continuitatea. Aceasta înseamnă că putem prelua apeluri și SMS-uri pe Macbook, acesta fiind conectat la iPhone.

Reacția Apple după scandalul iCloud. 

De asemenea, mesageria a fost îmbunătățită, semănând cu WhatsApp, iar notificările au fost modificate. Putem răspunde la mesaje direct din notificări, iar widget-urile pot fi adăugate tot în meniul de notificări.

Un preview video poate fi văzut mai jos

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail