07 sept. 2014 | 12:01

Ultimele detalii despre iPhone 6: când va fi în magazine și ce dotări va avea cu siguranță

ACTUALITATE
Ultimele detalii despre iPhone 6: când va fi în magazine și ce dotări va avea cu siguranță

iPhone 6 va fi prezentat marți, 9 septembrie. Acum, a fost aflată și data la care telefonul va ajunge oficial în magazine. Iată celelalte lucruri pe care ar trebui să le știi despre noul smartphone Apple.

iphone 6 concept

iPhone 6 va fi prezentat oficial pe 9 septembrie, iar peste 10 zile va fi disponibil în magazine în cele mai importante regiuni ale Apple, informează „The Daily Mail“. Cel mai probabil în România va ajunge în octombrie. Încă nu există o perioadă estimată și pentru iWatch, posibilul ceas inteligent de la Apple. Foarte probabil marți nu vom vedea noi tablete iPad, ci acestea vor fi păstrate pentru un eveniment din octombrie, ca anul trecut.

Descoperă și alte informații despre iPhone 6 și dotările sale

Sunt câteva lucruri sigure cu privire la iPhone 6, pe lângă multe alte bănuieli și falsuri. În mod cert, va avea un ecran mai mare cu o rezoluție mai mare. Dincolo de existența unui iPhone de 5,5 inci, cel care înlocuiește actuala linie va avea display de 4,7 inci. Camera a fost îmbunătățită, fără să știm precis câți megapixeli va avea, iar printre funcționalități probabil că nu se vor număra filmarea 4K sau fotografierea RAW, ca la unele modele Nokia.

Imagini noi cu iPhone 6 lângă iPhone 5s

iPhone 6 vine cu iOS 8 și cu un pachet Health Kit pentru fitness și monitorizarea sănătății. Odată cu 2014, Apple va avea și gadgeturi purtabile care să „comunice“ cu telefonul și tableta companiei. Nu știm încă dacă iWatch vine odată cu iPhone 6 sau cu iPad. Un alt amănunt cunoscut despre iPhone 6 este că va avea o construcție nouă, diferită de iPhone 5s, dar păstrează cititorul de amprente Touch ID.

Pe lista de dotări posibile se trece și un cip NFC pentru plăți electronice. Până acum, Apple a ignorat această tehnologie. Smartphone-urile de vârf cu Android și Windows Phone dispun de așa ceva, dar niciodată n-a evoluat tehnologia într-o folosire pe scară largă. Samsung a implementat funcționalități de tipul partajării pozelor mai rapid, folosind conectarea prin NFC. O analiză a acestei tehnologii este pe „Playtech“.

Un concept despre cum ar arăta iWatch alături de iPhone 6

iphone 6 si iwatch

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele