Încă nelansat, iPhone 6 din aur masiv este deja la precomandă

Încă nelansat, iPhone 6 din aur masiv este deja la precomandă

Deşi este puţin probabil ca să fie foarte ieftin, există deja varianta mai scumpă a acestuia realizată din aur masiv.

amosu-gold apple iphone 6

O companie din Regatul Unit, cu numele de Amosu, are un trecut foarte glorios când vine vorba de versiuni extravagante ale unor gadgeturi populare. În portofoliul lor se află de exemplu iPad Air realizat din aur masiv de 24 karate sau iPhone 5 brodat cu diamante.

playtech.ro transmite în format live text evenimentul de la ora 20.00. Stați pe site pentru a urmări cele mai noi lansări de la Apple. 

Pe aceeaşi linie, producătorul englez de bijuterii s-a grăbit să-şi publice pe site varianta sa de iPhone 6 cu diagonala de 4,7 inci cu carcasă din aur de 24 de karate. Deşi este vorba doar de precomandă, este puţin probabil ca Amosu să nu-şi poate livra produsele personalizate la scurt timp după lansarea oficială. În plus, cu această postare, compania britanică intră în istorie ca fiind prima care a oferit versiuni personalizate ale tuturor smartphone-urilor ieşite din Cupertino, începând cu primul iPhone în 2007.

Citește și: Noile zvonuri despre iPhone 6: Pe cel de 5,5 inci aplicațiilor vor fi ca pe iPad

Trecând peste detaliile de fond, merită să aveţi în vedere că puteţi face precomandă acum la un iPhone 6 din aur galben sau aur roz. Cu doar „câteva“ lire sterline în plus, vă puteţi personaliza şi mai mult smartphone-ul printr-o siglă personalizata sau a semnăturii pe care o puteţi comanda pentru spatele iPhone-ului.

Această variantă de iPhone 6 va avea un preţ de start de 3.872 de dolari, dar dacă vă înscrieţi deja pe lista de aşteptare a terminalului, veţi fi fericitul posesor şi al unui cadou sub forma unei carcase de piele de 243 dolari.