Huawei Mate 3 – primele detalii despre phablet-ul chinezesc

Huawei Mate 3 – primele detalii despre phablet-ul chinezesc

Chinezii de la Huawei se pregătesc să lanseze în toamnă ultima lor navă-amiral, un phablet de 6,1 inci. Huawei Ascend Mate 3 va avea recunoaștere pentru amprentă și va fi prezentat în septembrie. 

68231fc817f0c6a1

Potrivit site-ului Gizmochina.com, Huawei Ascend Mate 3 va avea un ecran de 6,1 inci, iar la nivelul procesării va folosi un cip Kirin 920 octa-core, produs chiar de către chinezi și tactat la 1,8 Ghz. O caracteristică importantă a fabletei va fi autentificarea pe bază de amprentă.

Firma din China va lansa două versiuni de Huawei Mate 3. Ambele vor avea ecranul de dimensiune mare, dar cel mai scump va avea rezoluție 2K, iar cel mai slab va avea rezoluție Full HD.

De asemenea, telefoanele se vor diferenția și prin memoria RAM – primul va avea 2 GB, iar al doilea 3 GB. Camerele vor fi identice – 13 megapixeli și 5 megapixeli, iar sistemul de operare va fi Android 4.4.2 KitKat și vor avea posibilitatea de a se conecta la 4G.

Primele imagini au și apărut pe internet, în care putem vedea carcasele telefonului. Nu e nici pe departe cel mai mare telefon, dar e o evoluție pentru Huawei.

Huawei Ascend Mate 2 a fost lansat în ianuarie în Las Vegas și a fost și el o brută.

Avea un acumulator de nu mai puțin de 4050 mAh, o cameră frontală de 5 megapixeli și una de 13 megapixeli pe partea din spate. Dispozitivul era echipat cu un procesor Quad-Core de 1.6 GHz din seria Snapdragon 400, și un cip grafic Adreno 306. Probabil cel mai deranjant lucru la acest model era densitatea redusă de pixeli, 241 ppi, aferentă unei rezoluții de 1280×720 pixeli. Cam mică pentru un ecran de 6.1 inci.

Mai multe despre Huawei Ascend Mate 2 pe playtech.ro  

Citește și:
Etichete: