Huawei Ascend Mate2 4G, un nou mastodont de 6 inci

Huawei Ascend Mate2 4G, un nou mastodont de 6 inci

Huawei a lansat în cadrul târgului de tehnologie Consumer Electronic Show (CES 2014), noul smartphone/phablet, Ascend Mate2 4G cu un ecran de 6.1 inci.

huawei ascend mate 2

Dacă unii producători se orientează către modele mai micuțe, mai puternice și mai rafinate, alții încă mizează pe putere și mai ales pe dimensiune. Noul model de la Huawei are un acumulator de nu mai puțin de 4050 mAh, o cameră frontală de 5 megapixeli și una de 13 megapixeli pe partea din spate. Dispozitivul este echipat cu un procesor Quad-Core de 1.6 GHz din seria Snapdragon 400, și un cip grafic Adreno 306. La capitolul conectivitate stă destul de bine, și, după cum îi spune și numele, deține un modul LTE capabil de download la 150 Mbps. Probabil cel mai deranjant lucru pe care îl identificăm la acest model este densitatea redusă de pixeli, 241 ppi, aferentă unei rezoluții de 1280×720 pixeli. Cam mică pentru un ecran de 6.1 inci. Bine măcar că este protejat de Gorilla Glass.

Huawei Ascend Mate2 4G

Smartphone-ul Ascend Mate2 vine cu o versiune puțin mai veche de Android, și anume JellyBean 4.3, fără nici o veste despre un upgrade la 4.4 în viitorul apropiat. Practic vorbim de un upgrade al lui Huawei Ascend Mate, model care probabil va fi scos din producție și din vânzare în curând, această versiune luându-i locul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: