Henri AppPort este prima aplicație pentru un aeroport din România

Henri AppPort este prima aplicație pentru un aeroport din România

Henri AppPort a fost lansată oficial astăzi, 24 octombrie, în cadrul unul eveniment organizat la Aeroportul Henri Coandă, aceasta urmând să fie disponibilă pentru iOS și Android.

Piloti spre imbarcare

Aplicațiile pentru aeroporturi sunt prezente de ceva vreme în Europa, iar în condițiile în care America există unele chiar și pentru stadioane, era timpul ca un aeroport românesc să beneficieze de propria lui aplicație. Din fericire, în acest caz este vorba chiar despre cel mai tranzitat aeroport din țară – Henri Coandă.

Henri Coandă servește aproximativ 22 de mii de oameni zilnic iar cu toții știm că uneori perioada petrecută în aeroport poate fi excesiv de stresantă sau plictisitoare. Henri AppPort vrea să rezolve toate aceste lucruri, având două scopuri principale. Primul este acela de a vă oferi informații în timp real în legătură cu orice zbor pentru a putea fi pregătiți de orice situație.

collage henri appport

Al doilea este acela de a vă pune în legătură cu tot ceea ce are de oferit aeroportul. Folosind aplicația Henri AppPort veți avea acces la poziționarea tuturor locurilor de potențial interes pentru dumneavoastră, de la magazine și farmacii, la servicii de închiriere de mașini și veți beneficia de reduceri în exclusivitate la toate acestea. Mai mult decât atât, Henri AppPort vă poate indica cel mai scurt traseu către aeroport și starea vremii din orașul în care urmează să vă deplasați.

Henri AppPort are o interfață intuitivă și este foarte ușor de folosit. Pentru a crea această aplicație s-au cheltuit aproximativ 7000 de euro iar în următoare perioadă va urma cel mai probabil o campanie activă atât online cât și offline pentru a o promova. După cum am spus mai devreme, aplicația Henri AppPort este deja disponibilă pentru iOS și Android. Este ciudat că cei de la Expremio nu au creat și o variantă pentru Windows Phone în condițiile în care sistemul de operare de la Microsoft a depășit de ceva vreme iOS în România ca nivel de utilizare.

Descarcă Henri AppPort pentru Android

Descarcă Henri AppPort pentru iOS

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: