S-a lansat oficial noul iOS 8.1. Ce trebuie să ştiţi?

S-a lansat oficial noul iOS 8.1. Ce trebuie să ştiţi?

La doar câteva săptămâni distanţă de lansarea cu probleme a iOS 8, gigantul din Cupertino a decis .

Apple iOS 8.1 lansare oficiala

Apple a lansat oficial iOS 8.1, cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri. Ca de obicei, aceasta a putut fi descărcată în mod gratuit, simultan, din fiecare colţ al mapamondului pe un număr foarte mare de dispozitive, începând cu iPhone 4S şi iPad 2.

După ce iOS 8.0 a eşuat să aducă publicului larg toate funcţiile noi planificate de Apple şi iOS 8.0.1 a anulat funcţia de telefon a multor posesori de iPhone 6, compania lui Tim Cook avea toate motivele pentru a grăbi un pic lansarea iOS 8.1. În teorie, cea mai mare schimbare introdusă acum va fi serviciul de plăţi Apple Pay care, din start, va beneficia de suportul unui număr foarte mare de bănci şi comercianţi. În practică însă, pentru o perioadă nedeterminată, va funcţiona doar în Statele Unite.

Din fericire şi posesorii de aparate portabile Apple din alte colţuri ale mapamondului vor avea câteva motive pentru a se grăbi să facă update. Vor avea din nou acces la Rola Film cu întreaga colecţie de imagini de pe telefon. iCloud Library, o locaţie centralizată pentru a vă stoca online toate imaginile voastre şi de a le sincroniza cu toate iDevice-urile va intra în beta public. O listă completă cu toate funcţiile noi şi soluţiile la probleme pe care Apple le-a introdus cu această ocazie este disponibilă mai jos în două capturi de ecran realizate pe iPhone 5S. Ca şi volum de date, în cazul meu, update-ul a implicat 113 MB de download pe iPhone şi 117 MB de download pe iPad Air.

Pentru că noua actualizare poate fi realizată şi pe calea aerului, nu doar prin iTunes, ar trebui să fiţi notificaţi în următoarele zile să vă instalaţi noul software.

Apple iOS 8.1 lansare

Citește și: