Google schimbă YouTube după cele mai noi tendințe. Cum va arăta popularul serviciu pe Android

Google schimbă YouTube după cele mai noi tendințe. Cum va arăta popularul serviciu pe Android

YouTube, una dintre cele mai importante aplicații ale celor de la Google, primește în sfârșit update-ul care aduce, printre altele, și Material Design.

FRANCE-INTERNET-TECHNOLOGY-LEWEB12

Una dintre cele mai importante aspecte ale Android 5.0 Lollipop este design-ul. ”Material Design” al celor de la Google este o schimbare majoră față de cel folosit până de curând.

După ce mai multe aplicații importante, precum Google Maps sau Google Drive, au avut parte de actualizări importante, este acum rândul YouTube să primească un update. Actuala versiune 5.17.6 este astfel înlocuită de noua versiune 6.0.11. Pe lângă ”Material Design”, update-ul aduce niște modificări panoului de navigație și niște îmbunătățiri în ceea ce privește căutările efectuate în aplicație.

Meniul ascuns din stânga devine alb, el având până acum culoare gri, iar poza de profil din partea de sus din stânga este rotundă. Update-ul este transmis weekend-ul acesta către toate device-urile, așa că sunt mulți care nu l-au primit încă.

youtube dl
FOTO Droid Life

Prin această actualizare, YouTube va avea un aspect caracteristic Android 5.0 Lollipop. Elementele cuprinse în interfața de utilizare a acestuia sunt suprapuse într-un mod estetic și impresionează prin animații. Android 5.0 Lollipop conferă un sentiment de spațialitate, cu mici goluri lăsate atât între notificări și diversele butoane.

Android 5.0 Lollipop reprezintă cea mai mare schimbare pe care Google a adus-o sistemului său de operare în ultimii ani de zile. Acum, ferestrele de notificări „plutesc“ deasupra ecranului tău și e o senzație pe care o ai cu tot felul de elemente vizuale. Totul „plutește“ deasupra a ceva pentru a-ți arăta că sub acel lucru mai e încă ceva. E o ierarhizare vizuală foarte bine gândită de Google. Puteți afla mai multe despre Android 5.0 Lollipop pe Playtech aici.

youtube pd
FOTO Phonedog
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: