Google schimbă YouTube după cele mai noi tendințe. Cum va arăta popularul serviciu pe Android

, 07 Dec, 10:00

YouTube, una dintre cele mai importante aplicații ale celor de la Google, primește în sfârșit update-ul care aduce, printre altele, și Material Design.

FRANCE-INTERNET-TECHNOLOGY-LEWEB12

Una dintre cele mai importante aspecte ale Android 5.0 Lollipop este design-ul. ”Material Design” al celor de la Google este o schimbare majoră față de cel folosit până de curând.

După ce mai multe aplicații importante, precum Google Maps sau Google Drive, au avut parte de actualizări importante, este acum rândul YouTube să primească un update. Actuala versiune 5.17.6 este astfel înlocuită de noua versiune 6.0.11. Pe lângă ”Material Design”, update-ul aduce niște modificări panoului de navigație și niște îmbunătățiri în ceea ce privește căutările efectuate în aplicație.

Meniul ascuns din stânga devine alb, el având până acum culoare gri, iar poza de profil din partea de sus din stânga este rotundă. Update-ul este transmis weekend-ul acesta către toate device-urile, așa că sunt mulți care nu l-au primit încă.

youtube dl

FOTO Droid Life

Prin această actualizare, YouTube va avea un aspect caracteristic Android 5.0 Lollipop. Elementele cuprinse în interfața de utilizare a acestuia sunt suprapuse într-un mod estetic și impresionează prin animații. Android 5.0 Lollipop conferă un sentiment de spațialitate, cu mici goluri lăsate atât între notificări și diversele butoane.

Android 5.0 Lollipop reprezintă cea mai mare schimbare pe care Google a adus-o sistemului său de operare în ultimii ani de zile. Acum, ferestrele de notificări „plutesc“ deasupra ecranului tău și e o senzație pe care o ai cu tot felul de elemente vizuale. Totul „plutește“ deasupra a ceva pentru a-ți arăta că sub acel lucru mai e încă ceva. E o ierarhizare vizuală foarte bine gândită de Google. Puteți afla mai multe despre Android 5.0 Lollipop pe Playtech aici.

youtube pd

FOTO Phonedog

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

mai e normal cum vrei sa privesti intre melodii o reclama cat de mica cu ecranul inchis ! gandeste putin logic noi utilizatorii suntem marfa pentru toate corporatiile !

@Tudor Palela

Daca vrei sa asculți muzica online folosesti o aplicație specializata (Spotify, Deezer, etc.). YouTube e o platforma pentru share-uire fisiere video. Asa ca e ilogic sa funcționeze când display-ul e inchis.

@15:48 nu mi se pare deloc ilogic. E alegerea mea ca vreau sa ascult muzica de pe youtube si e normal ca un program pentru mobil sa functioneze cu ecranul inchis. Asa cum altele pot face asta, mi se pare normal ca si youtube sa o faca.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail