Google Now, disponibil pe orice telefon cu Android

Google Now, disponibil pe orice telefon cu Android

Utilizatorii de Android din toată lumea pot avea acces la launcher-ul Google Now și să comande vocal telefonului să îndeplinească unele acțiuni.

Screen Shot 2014-08-02 at 10.02.02

În ultima actualizare a laucher-ului Google Now, compania din Mountain View a făcut disponbiil acest serviciu pentru utilizatorii de Android până la versiunea 4.1 Jelly Bean. Acest lucru înseamnă că toate telefoanele din ultimii doi ani vor avea acces la serviciile Google Now.

Odată instalat pe telefon, launcher-ul poate fi acționat printr-un swipe spre dreapta și va fi mereu prezent acolo. Acesta oferă informații privind naveta înspre muncă, informații despre echipele favorite și despre vreme. De asemenea, se integrează cu Google Chrome și cu Gmail și în funcție de ceea ce căutați în Chrome sau mail-urile pe care le primiți, veți avea carduri inteligente. De exemplu, dacă faceți o rezervare online pentru un zbor, primiți biletele direct în Google Now pentru a fi scanate la aeroport.

Google Now era cunoscut înainte ca Google Home și integrează serviciile inteligente ale companiei. De asemenea, veți putea spune fraza Ok Google și telefonul vă va asculta.

Google Now launcher este disponibil pentru download în Google Play Store la acest link.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: