HTC One M8 primește update la Android 4.4.3 KitKat

, 29 Iul, 13:00

Utilizatorii de HTC One M8 din Europa vor începe să primească de astăzi o actualizare a sistemului de operare, care va duce Android-ul la versiunea 4.4.3 KitKat.

android kitkat blocare activare

HTC One M8 a fost lansat în această primăvară în Europa cu sistem de operare Android 4.4.2 KitKat. În acest moment, cei care și-au cumpărat telefon la liber, fără abonament, vor începe să primească un update la 4.4.3 KitKat, dar cu îmbunătățiri de securitate inclusiv de la 4.4.4.

HTC One M8 a primit update la 4.4.3 în Statele Unite, iar versiunea aceasta ajunge și în Europa în curând. Actualizarea va fi resimțită discret de utilizatori, prin securitate mai bună, optimizare a rețelei mobile, WiFi-ului și conexiunii Bluetooth.

Aplicațiile care vor fi actualizare vor fi Boomsound, Extreme Power Saving Mode, Motion Launch și Quick Setting, potrivit Android Central. Camera va fi actualizată, galeria de imagini și HTC Sync Manager.

Review-ul playtech.ro la HTC One M8 poate fi citit la acest link. 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail