Google Now permite alerte pentru produsele pe care le-ați căutat online

Google Now permite alerte pentru produsele pe care le-ați căutat online

Serviciul Google Now încearcă să creeze mai multe legături cu mediul offline prin implementarea unui element nou, acela de a alerta utilizatorul când se află în apropierea unui produs pe care l-a căutat online.

Google Now

„Ați căutat perechea perfecta de bocanci online, dar nu ați ajuns să apeși pe butonul ‘cumpără’? Începând de astăzi, dacă treceți pe lângă un magazin care vinde aceste încălțări, veți putea fi notificați cu un slide de serviciul Google Now, care vă va arata produsul și prețul și vă va reaminti că le-ați căutat. Acum, tot ce trebuie să faceți este să intrați în magazin și să verificați dacă acestea sunt în stoc!” spune un mesaj pe Google Plus

Google nu a specificat încă care ar fi distanța la care trebuie să te afli de un astfel de produs pentru a primi notificarea respectivă și dacă această funcție poate fi dezactivată. Opțiunea vine în aceeași zi în care Google a anunțat că va extinde serviciul de livrare pentru orașele New York și Los Angeles.

La fel ca Google Now, serviciul Shopping Express este mai benefic pentru parteneri decât pentru companie. Nu se știe ce procent de comision, dacă este vorba de unul, obține Google din toată această afacere.

Dacă gigantul ar putea conecta activitatea de căutare a produselor online cu comercianții offline, atunci probabil că ar rezolva cea mai mare problemă pe care au avut-o advertiserii de la începuturile acestei frumoase invenții numite Internet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: