Facebook vrea mai multe aplicații în telefonul nostru și lansează Groups

Facebook vrea mai multe aplicații în telefonul nostru și lansează Groups

Facebook continuă să lanseze software separat pentru diferitele elemente din cadrul aplicației propriu-zise, cel mai nou dintre acestea fiind Groups.

facebook unfollow like fals proces

Acum ceva timp, Facebook a început să diferențieze unele elemente, creându-le acestora propriile aplicații pe Play Store. Cel mai cunoscut exemplu în acest sens este Facebook Messenger. Deși înainte era inclus în aplicația Facebook, Messenger a fost separat complet, iar cei care voiau să beneficieze de el în continuare au fost obligați să îl obțină de pe Play Store. Astfel, a venit acum rândul Groups să primească propriul software specializat.

Facebook Groups este aparent folosit de nu mai puțin de 700 de milioane de oameni în fiecare lună, acesta fiind motivul principal pentru lansarea curentă. Aplicația va beneficia de notificări mai bune legate de activitatea din grupuri, permițându-vă de asemenea să găsiți noi grupuri mai ușor. Aceasta a devenit disponibilă de ieri atât pe Android, cât și pe iOS. Un element important este separarea vizibilă a grupurilor și a notificărilor, iar astfel va fi mai ușor să țineți pasul cu activitățile din grupurile care vă interesează mai mult.

De un an încoace, Facebook continuă acest trend de individualizare a diverselor servicii. Din ianuarie până în ziua de azi, Facebook a lansat cinci noi aplicații de acest fel. Trebuie să amintim, însă, că același lucru s-a întâmplat și cu Facebook Messenger înainte. Sperăm ca în cazul Facebook Groups nu se va acționa la fel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: