Watercolors – jocul românesc de iPhone care a cucerit americanii [VIDEO]

Watercolors – jocul românesc de iPhone care a cucerit americanii [VIDEO]

O aplicație românească este pe locul 5 în App Store-ul Apple în SUA și Canada. E creată la București și se bazează pe calitățile tale de artist, funcționând ca un puzzle extrem de interesant.

Screen Shot 2014-07-13 at 13.57.46

Ce faci în Watercolors? Ei bine, ai acuarele la dispoziţie. De aici începe acţiunea. Combini culori, le muţi dintr-o parte în alta şi aşa cauţi să închei nivelul. Poţi să începi cu „Free Play“, ca să înţelegi cum funcţionează Watercolors, şi nu eşti constrâns de nimic, doar de numărul de mişcări. Când pui degetul pe o culoare şi începi s-o deplasezi, se pune drept mutare. Cu cât mai puţine, cu atât mai bine.

Apoi, ai „Time Trial“, când te lupţi cu tot felul de combinaţii şi cu timpul. De asemenea, sub cele două moduri ai şi lecţiile, „How to Play“. Cele trei câmpuri sunt definite prin culorile primare, cele pe care le vei folosi şi în joc. Watercolors a pornit de la ce învăţăm cu toţii în şcoală, combinarea culorilor, şi i-a adăugat „adâncime“ prin transformarea în joc.

Prietenii noștri de la Adonis Software, cei la care am testat pentru prima oară și Leap Motion, au dat lovitura cu această aplicație. E pe locul 5 în SUA și pe locul 4 în Canada.

Descărcați Watercolors din App Store la acest link. 

Puteți vedea prezentarea noastră de la Watercolors la emisiunea Tech în 3 de pe Prima TV de săptămâna trecută.  

Citește și: