28 sept. 2014 | 11:01

Playtech.ro sărbătorește: Concurs iPhone 6 Plus. Actualizare: avem câștigător pentru telefon

Concurs
Playtech.ro sărbătorește: Concurs iPhone 6 Plus. Actualizare: avem câștigător pentru telefon

Actualizare: avem câștigător pentru iPhone 6 Plus

Maria Claudia Cumpănașu este cea care a câștigat un iPhone 6 Plus pe care l-am oferit drept premiu. Ea a comentat pe 5 octombrie și ne-a spus că a apreciat discuția despre ce cred românii în legătură cu Samsung Galaxy Alpha, mai ales în comparație cu iPhone 6.

Câștigătoarea și iPhone 6 Plus

Castigator Playtech emisiune iphone 1

„Spre plăcuta mea surpriză, românii au apreciat mai mult produsul Samsung! A fost interesantă și testarea căștilor anti-zgomot, deși sunt mult prea scumpe! Ce-a salvat (n.r. – rubrica) a fost testarea în sine, ați fost tare simpatici! Și jocul românesc Watercolors e interesant, mai ales că e un produs autohton cu succes în afară. Aș vrea mai multe informatii despre produse IT românești, care au avut succes și în străinătate“, ne-a mai comunicat Cumpănașu prin comentariul pe care l-a lăsat în subsolul acestui articol.

Castigator iPhone 6 Plus emisiune Playtech

Extragerea câștigătorului prin random.org


 

Playtech se dă și la TV, așa că facem cinste cu un iPhone 6 Plus!

Da, sărbătorim! Începând din data de 28 septembrie, vă invităm să urmăriți în fiecare duminică, de la ora 10:20, emisiunea Playtech, la Prima TV. Cum așa un eveniment merită „botezat”, iată, plusăm rapid cu un concurs iPhone 6 Plus!

Playtech.ro și Like IT oferă un iPhone 6 Plus la concurs.

Castiga  iPhone 6 Plus Playtech

Ce e de făcut pentru iPhone 6 Plus?

– Completează formularul de mai jos pentru înscrierea în concurs.

– Urmărește una dintre edițiile emisiunii PLAYTECH (duminica, 10:20, Prima TV) și comentează în această pagină de concurs prin modulul de Facebook pe următoarele teme: 1. Ce subiect ți-a plăcut cel mai mult din respectiva ediție;   2. Ce ți-ai dori să mai vezi în cadrul emisiunii? (exemplu: În emisiunea PLAYTECH, mi-ar plăcea să văd… ).

– Trebuie bifată opțiunea „Also post on Facebook” pentru ca participarea să fie luată în calcul.

 

Mult succes în cursa pentru iPhone 6 Plus!

Acest concurs se desfășoară în perioada 28 septembrie – 7 octombrie 2014. (regulament)

Prima ediție PLAYTECH poate fi vizionată aici

A doua ediție PLAYTECH este online aici

Atenție, participanții care nu îndeplinesc condițiile de mai sus și cei care se înscriu de mai multe ori la concurs sunt descalificați!

Cele mai bune comentarii ajung în tragere la sorți și așa stabilim câștigătorul. El va fi contactat prin telefon sau email pentru acordarea premiului, pe baza buletinului de identitate, conform numelui înscris în concurs.

În cazul în care câștigătorul refuză premiul, din diferite motive, sau nu răspunde la email ori telefon în decurs de 3 zile, premiul va fi repartizat, tot prin tragere la sorți, altui cititor înscris în concurs. Premiul nu poate fi substituit de echivalentul lui în bani.

                                                                PERIOADA DE ÎNSCRIERE A LUAT SFÂRŞIT