Alianța prin care Microsoft vrea să cucerească internetul: Dropbox i-a devenit partener

Alianța prin care Microsoft vrea să cucerească internetul: Dropbox i-a devenit partener

Microsoft tocmai a încheiat  un parteneriat cu cei de la Dropbox, decizie ce s-ar putea dovedi a fi extrem de importantă pe viitor.

dropbox microsoft cover

Conform acordului recent încheiat între cele două companii, aplicațiile incluse în pachetul Microsoft Office se vor putea sincroniza automat cu Dropbox. Dropbox este deja unul dintre cei mai importanți jucători pe piața sa, iar colaborarea dintre ei și Microsoft va avea aduce probabil beneficii la fel de mari ambelor companii.

Astfel, toate documentele Excel, Word sau PowerPoint vor putea fi încărcate pe Dropbox direct din aplicațiile lor pentru a putea fi ulterior accesate și editate de pe orice device. De asemenea, dacă vreți să deschideți unul dintre aceste documente, trebuie doar să dați click pe el și Dropbox vi-l va deschide în aplicația respectivă. Conform unei postări pe blogul oficial al companiei, Microsoft va actualiza în următoarele săptămâni aplicațiile de iOS, Android și Windows Phone pentru a se putea folosi de acest lucru.

Dropbox a declarat la rândul său că fișierele vor putea fi modificate chiar și din interiorul aplicației, fără a fi nevoie să mai deschideți Office. După cum era de așteptat după o asemenea veste, Dropbox a anunțat că lucrează în sfârșit la o aplicație pentru Windows Phone care va ieși pe piață cel mai probabil în următoarele luni.

Colaborarea mai strânsă între Microsoft și Dropbox nu poate însemna decât lucruri bune pentru utilizatorii serviciilor lor, iar pe viitor s-ar putea să asistăm la o apropiere și mai mare între cele două companii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: