Top aplicații Windows Phone 8.1: Ce să instalezi acum pe telefonul tău cu Windows

Top aplicații Windows Phone 8.1: Ce să instalezi acum pe telefonul tău cu Windows

Windows Phone 8.1 poate nu beneficiază de același număr și acceași varietate de aplicații precum iOS sau Android, dar nu duce lipsă de produse. „Playtech“ îți prezintă câteva exemple care merită să stea în top aplicații Windows Phone 8.1.

Top aplicații Windows Phone 8.1

Windows Store a depășit de curând 300.000 de aplicații, iar Microsoft pare hotărât să mențină rata mare de creștere actuală. Pe parcursul ultimilor ani și-au făcut astfel apariția multe aplicații remarcabile, unele dintre ele chiar exclusive pentru Windows. Avem astfel acest top 10 aplicații Windows Phone 8.1 pentru telefoanele cu acest sistem de operare.

Top aplicații Windows Phone 8.1 – Pictastic

Actualmente nu există decât o aplicație Instagram Beta pentru Windows Phone 8.1, iar în aceste condiții mulți oameni au creat aplicații care vă permit să vă logați și să urmăriți activitatea prietenilor pe Instagram. Pictastic este astfel una dintre cele mai bune aplicații în acest sens, cu un design foarte plăcut și relativ ușor de folosit.

Aplicația în sine are patru pagini principale care vă afișază utilizatorii pe care îi urmăriți pe Instagram, știri, profilul tău alături de setări și alte elemente de bază și alți utilizatori Instagram cu care puteți comunica. În partea de jos se găsesc 4 butoane, unul care vă duce direct la camera foto, unul pentru încărcat fotografii, unul pentru colaje și unul pentru știri. Pictastic nu dispune de toate filtrele Instagram însă este un înlocuitor decent.

Top aplicații Windows Phone 8.1

Top aplicații Windows Phone 8.1 – HERE Maps

HERE Maps este una dintre foarte puținele aplicații de Windows Phone 8.1 care poate rivaliza cu adevărat cu un serviciu oferit de cei de la Google. Hărțile celor de la Nokia au avut parte de nenumărate review-uri pozitive din partea utilizatorilor.

HERE Maps vă permite să vedeți harta normal sau puteți alege în schimb vederea din satelit. Daca aveți nevoie de indicații, Here, la fel ca și Google Maps, vă oferă trei posibilități prin care puteți ajunge la destinație.

Top aplicații Windows Phone 8.1

Top aplicații Windows Phone 8.1 – Soundhound

Una dintre cele mai bune alternative la Shazam, Soundhound este cu adevărat un ”must-have” pe Windows Phone 8.1. Aplicația are un design foarte plăcut, chiar mai reușit decât cel de pe Android și vine cu aceleași caracteristici ca de obicei. Puteți identifica o melodie cântând, fredonând sau prin metoda clasică de a apropia telefonul de sursă. Soundhound vă permite de asemenea să vedeți care sunt cele mai populare melodii, cele mai noi căutări dar și un istoric al căutărilor voastre.

Top aplicații Windows Phone 8.1

Top aplicații Windows Phone 8.1 – Effectual

Effectual este un organizator extrem de util pentru Windows Phone 8.1 și te va ajuta să îți planifici cât mai eficient sarcinile de îndeplinit. Aplicația are 3 ecrane principale. Primul îți afișează toate activitățile în funcție de prioritate, al doilea îți permite să le vezi în funcție de mai multe criterii, precum deadline, categorie, data la care au fost create etc., iar ultimul este meniul, cu setări, tag-uri, about și altele. Vă puteți sincroniza aplicația cu Facebook și Twitter.

Top aplicații Windows Phone 8.1

Top aplicații Windows Phone 8.1 – TuneIn Radio

Sunt puține aplicații de radio la fel de bune ca TuneIn, aceasta oferindu-vă acces la peste 70 de mii de stații radio din întreaga lume, în aproape orice limbă a pământului, de la română la tibetană. Aplicația nici că putea fi mai ușor de folosit, cu ecrane între care puteți naviga la început: live, browse și favorite.

Top aplicații Windows Phone 8.1

Top aplicații Windows Phone 8.1 – Bing Translator

Bing Translator este una dintre cele mai folosite aplicații de tradus de pe Windows Phone 8.1, așa că a ajuns și în articolul nostru cu top aplicații Windows Phone 8.1. Asta se datorează în primul rând numărului mare de limbi acceptate de aplicație, dar și metodelor prin care se pot efectua aceste traduceri.

Primele două metode sunt relativ simple, introducând textul care trebuie tradus cu ajutorul tastaturii sau verbal. A treia metodă este cea interesantă. Aplicația vă accesează camera, moment în care o puteți îndrepta spre un text, iar ea va încerca să îl traducă. Limba română nu poate fi încă tradusă cu ajutorul camerei foto. În schimb puteți traduce în română.

Top aplicații Windows Phone 8.1

Top aplicații Windows Phone 8.1 – AccuWeather

AccuWeather este probabil cea mai detaliată și mai completă aplicație pentru vreme disponibilă acum pe Windows Phone 8.1. AccuWeather are mult mai multe detalii decât și-ar dori majoritatea utilizatorilor, incluzând orice, de la indicele ultraviolet la nebulozitate (gradul de acoperire cu nori a bolții cerești).

Top aplicații Windows Phone 8.1

Top aplicații Windows Phone 8.1 – Weave

Au apărut foarte multe readere și servicii de distribuție a articolelor și blogurilor în format digital. Weave este una dintre cele mai populare și se găsește exclusiv pe Windows Phone. Poți alege dintre numeroasele subiecte disponibile în aplicație, de la mâncare la celebrități și tehnologie.

Top aplicații Windows Phone 8.1

Top aplicații Windows Phone 8.1 – Cold space

Vă era dor de Chicken Invaders sau de clasicul Raptor? Atunci cu siguranță vă va plăcea Cold Space, un joc care vă va testa capacitățile de pilot al unei navete spațiale. În joc naveta va trage automat așa că nu va trebui să vă sincronizați focul cu manevrele efectuate. Puteți selecta între diferitele niveluri de detaliu, de la low la ultra, așa că și cei cu dispozitive mai puțin performante se vor putea descurca ușor.

Top aplicații Windows Phone 8.1

Top aplicații Windows Phone 8.1 – Racing 3D

Mașini rapide, sunet de motoare și curse în locuri exotice. Racing 3D este jocul care îți oferă toate aceste lucruri și o grafică foarte bună. Mașinile pot fi tunate, bonusuri pot fi colecționate pe trasee iar scopul final este acela de a ajunge cel mai rapid din lume. Racing 3D ocupă doar 124MB pe telefonul tău și vei avea parte de unul dintre cele mai pline de adrenalină jocuri la momentul actual.

Autor: Bogdan Cristea

Top aplicații Windows Phone 8.1

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: