Dropbox primește un update pentru platforma iOS

Dropbox primește un update pentru platforma iOS

Atunci când vine vorba de aplicații, cea care este updatată în mod constant va avea un avantaj asupra celorlalte, în special când update-ul rezolvă probleme importante de securitate, cum este cel de la Dropbox.

Dropbox Update iOS

Dropbox pentru iOS a primit recent un nou update, care ajută utilizatorii să fie mai productivi, și rezolvă, după cum am menționat mai sus, o serie de probleme de securitate și stabilitate. De exemplu, puteți reorganiza favoritele printr-un simplu swipe spre dreapta, poți clasifica un fișier ca favorit pentru a îl avea la dispoziție oricând, chiar și atunci când ești offline. Majoritatea funcțiilor noi se pot executa printr-un simplu drag&drop sau swipe.

Toți utilizatorii pot lega contul de Dropbox la camera foto, lucru valabil atât pentru cei care dețin un iPhone cât și pentru cei cu Android. Pe lângă asta, dacă doriți să salvați anumite directoare care se updatează mai dest pe telefonul vostru, le puteți selecta și vor fi updatate periodic și în contul de Dropbox. Un simplu tap va trimite toate acele fișiere, chiar dacă acestea provin dintr-un atașament de pe mail, pe contul personal de Dropbox.

Noul update vine și cu traducere a meniurilor în alte limbi decât cele deja existente și cu o serie de îmbunătățiri de viteză și accesibilitate. Update-ul poate fi făcut direct de pe smartphone sau din AppStore.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: