S-a dat drumul la reducerile de vara pe Steam

S-a dat drumul la reducerile de vara pe Steam

In fiecare an, cei de la ne tenteaza cu niste oferte imbatabile, iar anul 2013 sigur nu este o exceptie de la regula.

Steam Games reduceri de vara

Indiferent de varsta sau de domeniul de activitate in care lucrati, vara este un pic mai libera. Cum gamingul este una dintre cele mai placute activitati si Steam este considerat de multi ca avand cea mai bogata librarie de jocuri, ar fi si pacat sa nu profitati de o serie semnificativa de reduceri.

In ultimii cativa ani, cei de la Steam continua sa ne trezeasca interesul la mijlocul lunii iulie cu zece zile in care prindem o colectie impresionanta de titluri la reduceri de pana la 85%.

Incepand cu ultimul sau Bioshock Infinite si mergand pana la The Walking Dead sau Darksiders 2, unele dintre oferte sunt previzibile, iar altele sunt complet neasteptate. Indiferent de caz, in urmatoarele noua zile va fi aproape imposibil sa nu faceti cateva achizitii cu care sa va ocupati zilele mult prea calduroase de vara in care nu va lasa sufletul sa iesiti afara din casa. Problema e ca trebuie sa porniti Steam-ul la fiecare cateva ore pentru a fi siguri ca nu ratati un joc pe care vi-l doreati de mult timp la un super pret.

Multe dintre oferte sunt incredibile si, ar fi pacat sa nu va puneti cateva jocuri deoparte pentru „zile negre”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: