The Walking Dead vine si pe iOS

The Walking Dead vine si pe iOS

In curand vom putea petrece timp in universul infestat de zombie si pe dispozitivele cu iOS, intrucat seria de jocuri The Walking Dead se va lansa in curand pe AppStore. Este vorba despre o portare a jocului care a debutat deja pe PC si console, Telltale Games oferind aceeasi experienta de joc indiferent de device-ul pe care ruleaza.

Lansarea va avea loc maine, 26 iulie, si se va prezenta pe magazinul digital Apple sub forma aplicatiei universale The Walking Dead: The Game. Acesta va include doar primul episod, si va costa 4,99 euro. Pe masura ce restul de patru episoade vor fi lansate, acestea vor putea fi cumparate separat direct din aplicatie la 4,99 euro fiecare, sau in avans la pachet pentru 15 euro (reducand astfel pretul total cu 25%). Primele doua episoade s-au bucurat de un succes enorm pe platformele pe care au aparut deja (PC, Xbox 360 si PlayStation 3), iar Telltale sunt siguri ca si versiunea pentru mobile va avea un succes asemanator.

Acest lucru se datoreaza in mare parte atentiei pe care editia pentru iOS a primit-o, modul de interactionare cu jocul fiind adaptat in totalitate interfetei touch. Pentru a rula The Walking Dead va fi necesar un dispozitiv iOS din generatia a patra sau mai nou. Astfel, dispozitivele compatibile sunt iPhone 4, iPod Touch de generatie a patra, iPad 2, iPhone 4S si iPad 3. Fiind o aplicatie universala, odata cumparata, aceasta poate fi rulata pe toate dispozitivele iOS atasate de contul de iTunes al utilizatorului.

Citește și: