Un nou pachet generos Humble Bundle la mai putin de 5 dolari [VIDEO]

Un nou pachet generos Humble Bundle la mai putin de 5 dolari [VIDEO]

Nimic nu este mai placut decat sa cumperi jocuri de calitate la super oferta, exact ce continua sa vanda la cateva saptamani distanta.

Humble Bundle

Humble Bundle este o initiativa foarte interesanta. In parteneriat cu dezvoltatori de jocuri si publisheri, la cateva saptamani, pe www.humblebundle.com, puteti cumpara . In principiu, pe langa un pret fix derizoriu, de genul un dolar, puteti plati cat vreti voi iar suma de bani adunata se duce catre una sau doua fundatii.

In cel mai nou Humble Bundle, suma minima este de 4,19 dolari si cea mai mare parte a profiturilor se duc catre Electronic Frontier Foundation si Child’s Play Charity. Cele mai multe jocuri din seria oferita saptamana aceasta sunt create de TellTale Games, un developer de jocuri de aventura foarte populare bazate in prinicipiu pe sistemul point&click. Lista include Back to the Future: The Game, Sam & Max: Devil’s Playhouse, Poker Night at the Inventory, Hector: Badge of Carnage, Puzzle Agent 1 & 2 si Wallace & Gromit’s Grand Adventures. In pachet este inclus si primul sezon din The Walking Dead, o experienta serioasa pentru fanii aventurilor disponibila pe Steam.

Avand in vedere ca cele mai multe jocuri merg atat pe Mac cat si pe PC, ar fi pacat sa nu recomandati aceasta oferta si prietenilor, indiferent de platforma pe care o indragesc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI