Call of Duty Black Ops 2 Uprising DLC vine cu o reclama amuzanta [VIDEO]

Call of Duty Black Ops 2 Uprising DLC vine cu o reclama amuzanta [VIDEO]

Mai sunt doar cateva zile pana la lansarea unui nou DLC pentru , un moment perfect pentru o campanie publicitara actualizata.

Call Of Duty Black Ops 2 uprising Replacers

Pentru ca nimic nu este mai eficient decat o reclama originala sub forma unui scurt metraj, cei de la Call Of Duty au postat pe canalul oficial de YouTube un clip intitulat The Replacer. Este vorba de un program ipotetic lansat pentru prima oara la inceputul acestui an. In cadrul acestuia, Peter Stormare si J.B. Smoove joaca rolul unor indivizi meniti sa va preia sarcinile mondene in momentul in care sunteti ancorati in munca de birou si vreti sa va mai jucati o harta de Call de Call Of Duty zece minute sau zece ore. Din pacate, programul nu exista si nu a existat niciodata, fapt evident prin sarcinile pe care le puteti asocia actorilor in mod umoristic: sa va reprezinte in judecata ca avocat, sa va inlocuiasca intr-o operatie ca medici sau sa va ia locul la facut sandwich-uri in contextul in care lucrati intr-un mediu similar cu cel de mai sus.

Uprising este un DLC Map Pack format din patru harti noi de multiplayer, Magma, Encore, Vertigo si Studio. Este si o aventura complet noua Mob of the Dead, ce implica interactiunea cu hoarde de zombi. Destinat exclusiv ultimului joc din seria Call Of Duty, intitulat Black Ops 2, noul DLC ar trebui sa fie ajunga la primii utilizatori prin Steam pe 16 aprilie.

Citește și: