Twitter imbratiseaza filtrele pe iOS si Android

Twitter imbratiseaza filtrele pe iOS si Android

Existau zvonuri de cateva saptamani legate de o posibila reinventare a aplicatiei mobile de Twitter intr-una cu elemente de Instagram. Toate acestea s-au confirmat astazi.

Twitter iOS Android Update Filtre

Incepand de astazi cei care vor face update la Twitter vor vedea o aplicatie complet diferita fata de cea veche. Este vorba de o versiune cu un accent mai evident pe functii de editare foto. Vorbim in primul rand de filtre: vignette, black&white, warm, cool, vintage, happy si gritty. Legat de acest aspect, o particularitate interesanta vine din functia de preview care va permite sa vedeti intr-un singur ecran toate versiunile imaginii pe care vreti sa o postati. In plus, mai puteti face zoom si crop sau  puteti trece o imagine printr-un mod de ajustare automata a contrastului si luminozitatii. Dezvoltate de o companie intitulata Aviary, aceasta se lauda cu faptul ca intregul set de filtre din Twitter sunt dezvoltate de la zero.

In caz ca aveati vreo nelamurire, acest update este creat cu scopul de a fi o replica pentru achizitia Instagram de catre Facebook de la inceputul acestui an. Ramane sa vedem daca Instagram va incepe sa piarda utilizatori din cauza faptului ca Twitter a inceput sa ofere un serviciu similar. Personal, cred ca Instagram are o comunitate puternica care cu greu va fi micsorata.

Citește și: