Aviary: aplicatie de promovare a unei aplicatii

Aviary: aplicatie de promovare a unei aplicatii
00:01 15.06.2012

Aviary

Chiar daca nu va spune foarte multe la prima vedere, Aviary este o platforma incredibila de dezvoltare folosita deja de giganti precum Flickr in produsele proprii. Functionand deja de ceva timp ca un SDK disponibil pentru iOS, Android sau Windows Phone – orice dezvoltator isi poate crea propria aplicatie folosind functionalitatea Aviary.

Infatisata ca o forma de marketing a functionalitatii ce poate fi implementata in propriile aplicatii, Aviary tocmai si-a lansat propria aplicatie de editare foto atat pe App Store, cat si pe Google Play.  Se pare ca in curand va exista si o aplicatie de Windows Phone.

Plecand de la conceptul de promovare, aplicatia Aviary are toate functiile pe care le puteti integra si voi in aplicatii proprii, folosind SDK-ul companiei, cu doua exceptii. In aplicatia companiei este prezenta si o functie de browsing prin colectia de fotografii iar daca mai importante decat efecte este aranjamentul butoanelor puteti personaliza si acest aspect al layout-ului dupa propriul gust.

In cazul in care exista vreun dubiu in ceea ce priveste scopul acestei aplicatii, Aviary a scris in descriere: „aplicatia este gandita ca un mod rapid si eficient pentru ca dezvoltatorii sa evalueze produsele noastre inainte de a le integra in propriile aplicatii”.

Etichete:
loading...