Instagram isi retrage pozele de pe Twitter

Instagram isi retrage pozele de pe Twitter

Chiar daca titlul corect ar fi fost Facebook isi retrage pozele facute cu Instragam de pe Twitter, in ambele situatii realitatea este aceeasi.

Twitter instragram photo filters

Din timeline-urile de Twitter ale pasionatilor de Instagram au disparut astazi fotografiile, pur si simplu. Fara nici un preludiu sau o explicatie elaborata, toti cei care obisnuiau sa faca poze cu aplicatia de Instagram si ulterior intrau pe Twitter sa le vada, de acum vor fi dezamagiti. In cazul in care va mai apar imaginile mici preluate de pe Instagram in feed-ul de Twitter este suficient sa faceti click pe oricare dintre imagini si veti fi dus la o pagina alba. Situatia a fost confirmata din toate colturile globului si se pare ca nu este o problema de sistem, este o situatie permanenta. La cateva ore dupa primele sesizari, Facebook le-a confirmat celor de la TheVerge ca situatia actuala este rezultatul unei decizii interne si ca nu se va mai reveni la forma anterioara. Linkurile de Instragam vor fi in continuare prezente pe Twitter insa la activarea lor acestea vor duce catre niste pagini de profil gen Facebook pe care le-am anuntat acum o luna si care sunt create in mod automat pentru toti utilizatorii serviciului.

Personal nu sunt un utilizator al serviciului, asa ca va intreb pe voi daca ati fost in vreun fel afectati de schimbarile pe care Instagram le-a impus in ultimele saptamani

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: