13 aug. 2012 | 11:30

Ce jocuri ne prezinta EA la Gamescom saptamana aceasta?

ACTUALITATE
Ce jocuri ne prezinta EA la Gamescom saptamana aceasta?

Saptamana aceasta in Koln, Germania intre 15 si 19 august, va avea loc faimoasa conventie de gaming Gamescom. Publisherul EA Games va fi nelipsit siva prezenta o serie de titluri noi pe care le-a dezvaluit deja.

Lista jocuri prezentata de EA la Gamescom saptamana aceasta

Crysis 3, Fifa 13, Dead Space 3, Need for Speed Most Wanted, SimCity si Medal of Honor Warfighter sunt pe lista de titluri ce-si vor face simtita prezenta saptamana aceasta la Gamescom. Daca aveti norocul sa si ajungeti acolo, vor exista locatii in care sa va puteti si juca versiuni beta de Crysis 3, Fifa 13, Meda of Honor Warfighter, Need for Speed Most Wanted, Star Wars: The Old Republic si Sim City.

,,Industria noastra se schimba mai rapid ca niciodata si jucatorii cer calitatea si puterea brandurilor noastre pe toate dispozitivele lor de gaming. Ne concentram pentru a le oferi titluri din francizele pe care le iubesc si sa le mentine proaspete, personale si conectate intre toate platformele. Consumatorii se pot astepta la cateva jocuri grozave anul acesta.” Acestea au fost cuvintele lui Jens Uwe Intat – Vice Presedinte EA European Publishing cu referire la lansarile de anul acesta.

Ramane sa vedem daca printre titlurile anuntate chiar vor fi si cateva grozave sau vom vedea doar jocuri care se vand din inertie datorita ,,brandului”.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele