FIFA 13 – Primele detalii

FIFA 13 - Primele detalii

EA Sports a dezvaluit primele detalii despre urmatorul joc din celebra serie de simulatoare sportive FIFA. Noul joc va include mai multe sisteme de joc noi, menite sa aduca experienta si mai aproape de realitate, imbunatatind anumite aspecte cheie.

In primul rand avem de a face cu o noua aditie numita Complete Dribbling, imprumutata din proaspat lansatul FIFA Street, care va oferi mai mult control asupra mingii in confruntarile unu la unu. Attacking Intelligence va fi un sistem care va oferi sansa jucatorilor sa foloseasca noi tactici pentru a trece de apararea adversarilor, in timp ce First Touch Control va altera comportamentul mingii in functie de traiectoria si viteza mingii in momentul in care aceasta este interceptata.

Player Impact Engine se intoarce, insa evident intr-o forma imbunatatita, iar Tactical Free Kicks vor „pipera” putin loviturile libere cu posibilitatea de a modifica numarul de jucatori din echipa care participa la o astfel de secventa, cat si comportamentul acestora. Jocul va include 500 de echipe licentiate si se va lansa in aceasta toamna pe PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Versiuni diferite cu acelasi nume vor aparea si pe PlayStation Vita, Nintendo Wii, 3DS, iOS, PSP si PS2.

Citește și: