Noi detalii despre Dead Space 3 [+VIDEO]

Noi detalii despre Dead Space 3 [+VIDEO]

Dead-Space-3

Dead Space 3 a fost anuntat in cadrul E3 2012 cu surle si trambite din partea EA Games, insa in afara unei scurte demonstratii de gameplay cooperativ, compania nu a oferit foarte multe detalii despre joc. Ei bine, echipa producatoare de la Visceral Games a pus cap la cap cateva secvente inregistrate din joc comentate de Steve Papoutsis, executive producerul jocului, si le-au lansat sub forma de clip video pe canalul oficial de YouTube.

Sunt cateva diferente majore fata de titlurile precedente din serie, cea mai mare fiind existenta „munitiei universale”. Inainte fiecare arma dispunea de propriul tip de munitie, insa in incercarea de a oferi acest joc catre un public cat mai larg s-a ales adoptarea unui singur tip de gloante. De asemenea, mediile de joc sunt foarte luminate, in antiteza completa cu Dead Space 1 si 2 care erau jocuri intunecate, iar modul cooperativ va oferi o poveste diferita decat experienta pe care jucatorii o pot experimenta singuri.

Clipul de fata confirma o data pentru totdeauna ca jocul se departeaza aproape complet de genul survival horror din care facea parte titlul original si de care cel de-al doilea a inceput usor-usor sa se desparta si adopta aproape in totalitate genul third person action. Chiar si asa, Dead Space 3 arata foarte bine si este probabil unul dintre cele mai atragatoare aparitii de la inceputul anului 2013.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: