Battlefield 4, confirmat din greseala

Battlefield 4, confirmat din greseala

Battlefield 4 nu a fost anuntat in mod oficial, insa acum stim ca este in productie si va deveni o realitate in viitorul apropiat. Confirmarea vine chiar din partea Electronic Arts, care a lansat din greseala un banner care promova urmatorul joc Medal of Honor in textul caruia era mentionat Battlefield 4.

battlefield 4 promo

Oferta speciala informa jucatorii ca pre-comanda pentru noul Medal of Honor: Warfighter vine la pachet cu un bonus special: o invitatie pentru sesiunea de beta testing a lui Battlefield 4. Avand in vedere ca exista planuri pentru lansarea de DLC-uri care sa extinda modul multiplayer din Battlefield 3 pana la sfarsitul acestui an, iar Warfighter este menit sa umple golul intre lansarile din seria Battlefield, nu este gresit sa presupunem ca titlul cu numarul patru va fi lansat in toamna lui 2013.

Cu putin noroc, acest lucru poate sa insemne ca in cursul anului viitor vom primi si consolele de generatie urmatoare, iar Battlefield 4 ar putea fi unul din titlurile de lansare pentru acestea.

Pe de alta parte, ignorarea platformelor deja existente (Xbox 360 si PlayStation 3) ar fi o mare greseala din punct de vedere financiar, luand in considerare zecile de milioane de console de generatie curenta care sunt deja in libertate.

Citește și: