ASUS PadFone 2 detaliat intr-un video preview

ASUS PadFone 2 detaliat intr-un video preview

In urma cu doua luni faceam un review la primul ASUS Padfone doar pentru ca in urma cu aproximativ o luna sa anuntam lansarea celei de a doua generatii de PadFone. Nu a durat mult si am aflat si picanteriile legate de viitorul gadget ASUS.

ASUS padfone 2

Dupa cum ne-am obisnuit in ultima perioada, cu putin timp inainte de lansarea unui nou gadget informatii despre acesta aparpe net. S-a intamplat cu iPhone 5 si cu LG Nexus iar acum se intampla cu Padfone 2.

Din ultimele imagini cu noul hibrid marca ASUS se pare ca vorbim de acelasi concept de telefon care andocat se reflecta intr-un produs cu totul diferit. De aceasta data insa, smartphone-ul Padfone 2 vine cu un ecran mai mare de 4,7 inci si o abilitate deosebita de a face poze la o rezolutie de 13 megapixeli. Tot la capitolul schimbari intra dock station-ul mult mai subtire si compact care acum nu mai ascunde complet smartphone-ul in spatele unui capac. In Padfone 2 smartphone-ul este andocat  cu fata spre spatele unei tablete doar pentru a oferi utilizatorului posibilitatea sa declanseze capturi foto folosind ecranul tabletei si senzorul foto din smartphone.

Personal nu vad o nisa foarte mare pentru amatorii de astfel de dispozitive, mai ales ca inca vorbim de preturi care graviteaza in jurul sumei de 3000 de lei pentru prima generatie a acestui gadget. Calea spre succes cred ca ar fi o politica de preturi mai agresiva in cazul celei de a doua generatii sau macar subventionarea preturilor prin comercializarea Padfone 2 de catre operatorii de telefonie.