ASUS Padfone 2 e aproape gata de lansare

ASUS Padfone 2 e aproape gata de lansare

Cu toate Padfone-ul celor de la ASUS nu a facut valuri mari in piata in ciuda formatului deosebit, ASUS isi manifesta increderea in concept printr-un nou urmas.

padFone Intro

Padfone 2 este numele urmatorului hibrid al companiei taiwaneze, un gadget care isi propune sa vina cu tot ce trebuie pentru a fi si notebook, si smartphone si tableta. Nu avem detalii legate de configuratia interna a noului gadget, avem insa o confirmare a faptului ca va integra un procesor quad core Snapdragon S4. Cu numele de cod APQ8064, acest SoC este acelasi folosit de LG intr-un smartphone vehiculat in urma cu ceva timp si folosit de asemenea in Xiaomi Phone 2, un smartphone dedicat pietei din China.

Pentru lansare va fi organizat un eveniment ce se va desfasura simultan, pe 16 octombrie atat in Taipei, Taiwan cat si in Italia, la Milano. Daca ar fi sa cautam indicii legate de produs in invitatia de mai jos, coltul de Padfone din poza are trasaturi foarte apropiate de prima generatie.

Avand in vedere ca originalul Padfone si-a facut pentru prima oara simtita prezenta la CES 2011 si a fost lansat in aceasta vara, mi se pare un pic grabita aceasta reinventare a conceptului. Cel mai bine insa este sa ne abtinem de la comentarii pana nu vom vedea produsul final.

asus_padfone_2_full