Samsung confirma data de lansare pentru Galaxy S III Mini

, 11 Oct, 10:30

Va numarati printre cei care isi doresc teribil un smartphone precum Galaxy S III dar fara dimensiunile exagerate ale ecranului? In curand va exista o alternativa.

Galaxy S III Mini

Galaxy S III Mini va fi lansat oficial pentru prima oara in Germania astazi. Acesta va fi un smartphone cu ecran de 4 inci, identic ca suprafata cu ecranul din iPhone 5. Aceasta informatie a fost facuta publica de JK Shin, director al Samsung Mobile Communications, in timpul unei conferinte de presa desfasurata ieri in Coreea.

Desi detaliile aferente noului terminal nu au fost facute publice, Shin a atras atentia asupra faptului ca respectivul aparat va fi creat pentru a raspunde cererii europenilor de lansare a unui smartphone  cu ecran de 4 inci. Intrebat daca va fi un terminal low-end, Shin a insistat asupra faptului ca S III Mini va fi un dispozitiv competitiv, fara compromisuri la capitolul performanta.

Intr-un univers format din aparate al caror ecran incepe de la 4,5 inci, sunt curios ce nisa va alege Samsung cu un astfel de smartphone.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail