Urmatorul smartphone Nexus ar putea fi de la LG

Urmatorul smartphone Nexus ar putea fi de la LG

Mai multe imagini au inceput sa circule pe internet care sugereaza ca urmatorul Nexus nu va mai fi produs de Samsung sau de Asus, ci de LG.

LG nexus Google android zvon

Aparut initial pe formurile XDA-Developers, noul terminal ar trebui sa ajunga pe piata in urmatoarele saptamani. Cu o asemanare izbitoare cu proaspat anuntatul Optimus G, nu ar fi exclus ca aceasta sa impartaseasca si interiorul cu performantul terminal. Cu alte cuvinte, ne putem astepta la un ecran de 4,7 inci (1280 x 720), un SoC – Qualcomm Snapdragon S4 Pro si o camera de 13 megapixeli.

Doua indicii tradeaza ca acesta ar putea fi intr-adevar un nou smartphone Google Nexus. In primul rand vorbim de marcajul ,,with Google” care troneaza pe spatele aparatului si in al doilea rand vorbim de „Model Number”: Fully JellyBean on Mako. Mako este un tip de rechin si in acelasi timp este o referinta la un peste, referinta care face parte dintr-un lung sir de aparate Nexus ce au figurat in meniul de setari cu nume mai putin obisnuite. In final, nimic nu e sigur.

LG Mako Google XDA Nexus