23 oct. 2012 | 08:00

Google are multe surprize pentru data de 29 Octombrie

ACTUALITATE
Google are multe surprize pentru data de 29 Octombrie

Cu cateva zile pana la evenimentul de la inceputul saptamanii viitoare, zvonurile legate de posibile lansari din partea Google sunt din ce in ce mai dese.Google Nexus Event lansare

Pe 29 octombrie Google va lansa cateva produse noi, o noutate absoluta avand in vedere ca gigantul de obicei prefera lansarile de primavara/vara in loc de toamna tarzie.

Un posibil gadget poate veni sub forma unei tablete realizata in colaborare cu Samsung. Un eventual Nexus 10, tableta cu numele de cod Manta se pare ca va avea un ecran de 10 inci cu o rezolutie mai mare decat cea a ultimului iPad – 2560 x 1600. Un calcul mic releva o densitate de pixeli de 300 ppi. Tot atunci vom vedea un LG Nexus 4 care, alaturi de ASUS Nexus 7 si o eventuala tableta Samsung Nexus 10 demonstreaza nivelul de grija al companie vis-a-vis de adoptarea uni portofoliu de produse format din mai multi producatori. Cum e de asteptat in aceasta perioada, calitatea constructiei, designul si pretul sunt cele care vor stabili succesul programului Nexus si al noilor produse. Ramane sa mai asteptam cateva zile si vom citi impresiile ,,la cald.”

Tot atunci Google vrea sa lanseze un Nexus 7 cu 3G si 32GB spatiu. Un punct important al evenimentului va fi anuntarea unei noi versiuni de Android – 4.2. Ajuns la aceasta versiune, noul Android ar trebui sa incorporeze un nou widget pentru acces la continutul multimedia intitulat Content in the Center. Tot cu aceasta ocazie am aflat de Tablet Sharing – un sistem care permite mai multor utilizatori sa se autentifice pe rand pe un aparat. Ca o particularitatea estetica, tot Android 4.2 permite utilzatorului sa faca capturi panoramice cu camera pozitionata atat in mod portret cat si panorama.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele