Google anunta un nou eveniment Android. Este oare dedicat unui nou Nexus?

Google anunta un nou eveniment Android. Este oare dedicat unui nou Nexus?

Intr-o perioada bombardata de evenimente si lansari, Google pare sa se tina tare si vrea sa impresioneze la fel, daca nu mai mult decat o fac Apple si Microsoft.

Eveniment Google

In urmatoarele doua saptamani vom avea parte de unele dintre cele mai importante lansari ale anului de la cei mai importanti jucatori din industrie: Microsoft, Google si Apple.

Pe 29 octombrie in New York, la ora 10 dimineata, va avea loc un eveniment Google destinat platformei Android. Tagline-ul The Playground is Open amplasat in centrul invitiatiei nu include nici o referinta clara la un produs sau serviciu, insa este pus peste o imagine care aduce aminte de Google Now. Desi as fi preferat ca acest eveniment sa fi avut loc in alta zi decat cea a evenimentului Microsoft legat de Windows Phone 8, este posibil ca aceasta data a fost aleasa special pentru a atrage atentia presei.

Daca ar fi sa facem niste speculatii, anuntul unei noi versiuni de Android este la fel de probabil precum o noua versiune a unui terminal oficial Nexus. O schimbare interesanta ar fi lansarea simultana a mai multor terminale Nexus de la mai multi producatori, trasatura pentru care exista cateva indicii. Daca vreti sa vedeti evenimentul, acesta va fi transmis in direct pe YouTube.

Citește și: