01 mart. 2024 | 15:30

Call of Duty: Warzone Mobile – Când îl poți juca în versiunea mobilă

ACTUALITATE
Call of Duty: Warzone Mobile - Când îl poți juca în versiunea mobilă

Call of Duty: Warzone Mobile se va lansa curând.

Call of Duty: Warzone Mobile, luna aceasta

Call of Duty: Warzone Mobile se va lansa pe 21 martie. Vei putea să îți ridici armele de luptă curând.

A trecut destul de mult timp, dar Activision a dezvăluit, în cele din urmă, când fanii Call of Duty pot intra într-o versiune mobilă a spin-off-ului său Battle Royale Warzone. Editorul a spus anterior că jocul va ajunge în această primăvară, după o perioadă de lansare limitată în anumite teritorii.

De fapt, Call of Duty: Warzone Mobile va „ateriza” pe 21 martie, la puțin peste doi ani după ce Activision a anunțat titlul free-to-play pentru mobil.

Hărțile disponibile

Două hărți Battle Royale vor fi disponibile de la început: Warzone Verdansk și Rebirth Island. Verdansk acceptă până la 120 de jucători pe iOS și Android. Dacă ești eliminat, vei mai avea o șansă de a te alătura bătăliei, dacă vei câștiga un duel în gulag. Insula Rebirth este o hartă mai mică, care găzduiește maximum 48 de jucători. În loc să te îndrepți către gulag după moarte, vei renaște atât timp cât unul dintre coechipierii tăi este încă în viață.

Mai multe moduri clasice de multiplayer CoD vor fi disponibile și în Warzone Mobile. Vei putea să accesezi articole precum Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed și Search & Destroy în hărți, inclusiv Shipment, Shoot House și Scrapyard.

Runde multiplayer mai scurte te pot ajuta să crești nivelul unei arme sau să-ți crești nivelul general atunci când ai câteva minute libere. Progresul este partajat între Warzone Mobile și versiunile pentru consolă și PC ale Modern Warfare III și Warzone, atât timp cât ești conectat la același ID Activision. XP pe care îl câștigi în Warzone Mobile se vor reflecta în Warzone și Modern Warfare III și invers. Același lucru este valabil și pentru nivelarea armelor.