09 iun. 2023 | 13:25

Vestea momentului pentru fanii Call of Duty Warzone 2: cum poți testa cea mai puternică armă

ACTUALITATE
Vestea momentului pentru fanii Call of Duty Warzone 2: cum poți testa cea mai puternică armă

Call of Duty încheie sezonul 3 cu un big bang.

Call of Duty nu are o mai mare flexibilitate decât arma nucleară tactică. În Modern Warfare 2 din 2009, bomba nucleară a fost un killstreak care nu putea fi câștigat decât prin eliminarea a 25 de jucători fără a muri. Declanșarea unei arme nucleare încheie imediat meciul în favoarea ta, cam ca și cum ai apuca snitch-ul de aur în Quidditch, dar cu radiații care topesc pielea. Jucătorilor le-a luat mai puțin de o săptămână să descopere cum Infinity Ward a adus înapoi arma nucleară pentru spin-off-ul său Battle Royale Warzone 2: în loc de killstreaks, trebuie să câștigi cinci meciuri la rând doar pentru a începe misiunea nucleară.

Pentru a sărbători sfârșitul sezonului 3 din Warzone 2 și sosirea iminentă a sezonului 4, Activision a eliminat temporar cerința de victorie pentru misiunea nucleară, dând tuturor milioanelor de jucători cheile armelor de distrugere în masă.

Totuși, nu te aștepta ca fiecare meci să se încheie cu un nor de ciuperci. Comanda rapidă temporară îți oferă acces la misiunea nucleară, dar tot trebuie să lupți prin roiuri de jucători și AI pentru a pune bomba cap la cap. Lista de sarcini pentru asamblarea armei nucleare se numește Champions Quest și necesită echipe să conducă pe toată harta strângând bucăți din bombă. Dacă deții o bucată din bombele apari pe hartă, pentru ca toată lumea să te vadă, ceea ce face mai puțin probabil să le obții pe toate trei înainte ca cineva să le fure.

Haos în Warzone

Pe lângă potențialul haos pe care acest lucru l-ar putea crea în Warzone pentru săptămâna viitoare, unii jucători care au finalizat Champions Quest pe calea grea sunt enervați că recompensele lor exclusive pentru obținerea unei arme nucleare (un skin de operator, carte de vizită, emblemă animată)  nu vor mai fi atât de rare.

„Este atât de stupid, având în vedere atât de mulți jucători care au obținut cele 5 victorii și au încheiat contractul când numărul maxim de încercări de arme nucleare pe care le poți obține este de 4”, a scris tallstan12 pe subreddit-ul Warzone. „Acum doar le împart și primești un număr nelimitat de încercări lol.”

„Tocmai am primit primele 5 victorii consecutive săptămâna trecută. Eram foarte încântat să încerc să obțin arma nucleară mâine”, a răspuns utilizatorul Sybrun. „Dar acum mi se pare că am căutat victorii pentru absolut nimic… Este atât de prost. Doar să nu dai recompensele măcar.”

În mod ironic, Activision spune că activează Champions Quest pentru toți, deoarece actualele recompense nucleare dispar după sezonul 3, pentru a fi înlocuite cu noi recompense în sezonul 4. Cu doar câteva zile înainte ca acele recompense vechi să fie pe cale să devină cu adevărat inaccesibile, sunt acum destul de ușor de obținut.