27 apr. 2023 | 09:55

VIDEO Black Mirror se întoarce: când vezi noul sezon pe Netflix

ACTUALITATE
VIDEO Black Mirror se întoarce: când vezi noul sezon pe Netflix

După o pauză de trei ani, Netflix a dezvăluit recent că cel mai nou sezon din aclamatul serial Black Mirror va fi disponibil cât de curând pentru vizionare.

Mai exact, Black Mirror va reveni în luna iunie a acestui an.

Într-un interviu acordat blogului Tudum, creatorul seriei, Charlie Brooker, a susținut că ultimele episoade din Black Mirror vor avea darul de a-i surprinde pe fanii acestei serii, dacă așa ceva mai este posibil, având în vedere natura serialului cu care cinefilii deja s-au obișnuit.

„Parțial ca o provocare și parțial pentru a menține lucrurile proaspete atât pentru mine, cât și pentru spectatori, am început acest sezon prin a schimba în mod deliberat unele dintre propriile mele presupuneri de bază despre așteptări și acest serial, în general”, a comentat el, pentru sursa menționată anterior, adăugând că noul sezon va încerca să spargă noi bariere.

Distribuție de cinci stele în noul sezon din The Black Mirror

Cu toate că, momentan, nu știm mare lucru despre cum va derula sezonul cu numărul șase și, mai ales, cât de bun va fi, nu avem cum să nu observăm distribuția aleasă, motiv suficient cât să devenim entuziasmați în legătură cu luna iunie.

Din această distribuție vor face parte Aaron Paul (Breaking Bad), Annie Murphy (Schitt’s Creek), Ben Barnes (Shadow and Bone), Himesh Patel (Station Eleven), Josh Hartnett (Black Hawk Down), Kate Mara (House of Cards), Rory Culkin (Columbus) și Salma Hayek Pinault (Frida), printre mulți alții.

Zvonurile potrivit cărora Netflix lucra la un nou sezon Black Mirror au apărut pentru prima dată în urmă cu aproape un an, însă abia acum avem confirmarea oficială că se întâmplă.

La acea vreme, se spunea că cele mai noi episoade ale antologiei ar miza mai mult pe amploarea cinematografică decât în trecut, ceea ce pare să confirme acum trailerul pe care îl poți vedea la sfârșitul acestui articol.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele