24 feb. 2023 | 10:25

Filmul de pe Netflix la care românii vor râde în hohote: comedia cu o distribuție de excepție pe care trebuie s-o vezi

ACTUALITATE
Filmul de pe Netflix la care românii vor râde în hohote: comedia cu o distribuție de excepție pe care trebuie s-o vezi

Dacă ești în căutarea unei comedii bune pe Netflix, am o propunere pentru tine. You People este filmul ideal la care să râzi în hohote.

Membrii unui cuplu proaspăt și familiile lor pun sub lupă iubirea modernă și dinamica familiei pe fondul conflictelor culturale, așteptărilor sociale și diferențelor dintre generații în această comedie semnată de Kenya Barris.

Din distribuție fac parte nume mari precum Jonah Hill, Eddie Murphy și Lauren London. Intriga comediei sa se concentrează pe un cuplu interrasial și interreligios, și anume un bărbat evreu alb și o femeie musulmană neagră, și modul în care familiile lor iau în calcul dragostea modernă pe fondul ciocnirilor culturale, așteptărilor societății și diferențelor generaționale.

You People este comedia de pe Netflix la care vei râde în hohote

Filmul de pe Netflix este în preferințele cinefililor și poți să îi dai și tu o șansă, dacă ai abonament la rețeaua de streaming.

Astfel, premisa filmului Guess Who’s Coming to Dinner din 1967 este adaptată pentru mileniali în această comedie sporadic amuzantă, pe alocuri exagerată, cu multiple ciocniri culturale.

Ezra (Jonah Hill, care a scris filmul împreună cu regizorul Kenya Barris), un bancher de investiții evreu, o întâlnește întâmplător pe designerul de costume Amira (Lauren London) – o confundă cu șoferul său Uber. Dar din această întâlnire nefavorabilă, dragostea înflorește.

Destul de curând, își întâlnesc părinții. Mama și tatăl lui Ezra (Julia Louis-Dreyfus și David Duchovny) vor cu ardoare să își demonstreze credințele liberale. Când Arnold (Duchovny) elimină numele rapperului Xzibit în conversație, sună suspect ca și cum aceasta este singura persoană de culoare la care se poate gândi.

Între timp, părinții Amirei, în special tatăl ei, Akbar (Eddie Murphy), sunt în mod deschis ostili față de logodnicul fiicei lor. Așadar, comicul de situație este la el acasă, la fel și glumele deștepte. Per total, este o comedie savuroasă.