01 nov. 2023 | 10:30

Cum a reacționat Cristiano Ronaldo în momentul în care rivalii au scandat numele lui Lionel Messi. Gestul care arată cât de mare este frustarea lui – VIDEO

VIDEO
Cum a reacționat Cristiano Ronaldo în momentul în care rivalii au scandat numele lui Lionel Messi. Gestul care arată cât de mare este frustarea lui - VIDEO

Cristiano Ronaldo a fost titular în meciul Al-Nassr – Al-Ettifaq, la doar câteva ore după ce Lionel Messi a primit, la Paris, al optulea trofeu Balonul de Aur. Starul portughez a fost agasat de fanii echipei rivale care au scandat numele marelui său rival și a reacționat. Imaginile au devenit rapid virale.

Cum a reacționat Cristiano Ronaldo când fanii echipei adverse au scandat numele lui Lionel Messi

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi sunt cele două staruri mondiale care au hrănit mai bine de un deceniu una dintre cele mai mari rivalități din istoria sportului. Cei doi sunt acum la final de carieră, dar argentinianul a câștigat „Balonul de Aur”, după ce și-a ajutat naționala să câștige titlul mondial la turneul din Qatar. Este trofeul cu numărul opt pentru atacantul Argentinei, în timp ce Cristiano Ronaldo a câștigat de cinci ori această competiție.

La doar câteva ore după ce sud-americanul a primit trofeul la Paris, Cristiano Ronaldo a jucat în meciul în care Al-Nassr a învins cu 1-0 pe Al-Ettifaq, în optimile Cupei Regelui Arabiei Saudite. Fanii echipei adverse au încercar să-l enerveze și chiar au reușit pentru că au scandat numele lui Lionel Messi.

Portughezul a făcut câteva gesturi nervoase și le-a făcut semn să tacă. Momentul a fost primit cu fluierături de fanii echipei rivale.

Citește și: Comentatorul arab a fost în delir. Cristiano Ronaldo, dublă senzațională pentru Al Nassr

Ce mesaj a transmis Cristiano Ronaldo, după ce Lionel Messi a primit Balonul de Aur

Cristiano Ronaldo a fost unul dintre cei mai buni jucători din meciul Al-Nassr – Al-Ettifaq, iar la final s-a bucurat cu colegii în fața fanilor. După meci a scris un mesaj pe rețelele sociale. Nu a spus nicio vorbă despre succesul lui Lionel Messi și a fost criticat din cauza acestui gest.

„Spirit de echipă uimitor! Un sprijin incredibil din partea fanilor, care ne-au ajutat să luptăm până la final!”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Mesajul lui a fost ironizat de mulți dintre fani care au postat în rubrica de „comentarii” mai multe poze cu Lionel Messi.

Citește și: Fotbalistul în fața căruia s-a înclinat Cristiano Ronaldo, poveste cutremurătoare