Zenbook Pro 16X OLED de la ASUS, ideal pentru creatorii de conținut

Zenbook Pro 16X OLED de la ASUS, ideal pentru creatorii de conținut

Zenbook Pro 16X OLED (UX7602) este un laptop ultra-puternic, cu ecran tactil 4K OLED HDR 16:10 de 16 inchi, design inovator AAS Ultra, procesoare Intel Core din generația a 12-a, touchpad haptic de mari dimensiuni.

Printre punctele cheie, putem enumera designul inovator: mecanismul AAS Ultra cu înclinare automată îmbunătățește fluxul de aer, ASUS Dial, iluminare inteligentă White-RGB, touchpad haptic mărit și monocorp prelucrat cu CNC.

De asemenea, amintim puterea supremă: procesor până la Intel® Core™ i9, GPU NVIDIA® GeForce RTX™ 3060, SSD PCIe de 2 TB, 32 GB LPDDR5, răcire IceCool Pro și WiFi 6E, dar și imagini uimitoare: ecran tactil 4K OLED HDR 60 Hz de 16:10 de 16 inchi, de top la nivel mondial, validat PANTONE®, acoperire 100% DCI-P3, DisplayHDR™ True Black, 550 de niți.

Zenbook Pro 16X OLED (UX7602) de la ASUS este un laptop fără compromisuri destinat creatorilor de conținut, cu o multitudine de caracteristici inovatoare și un design nou, complet metalic, care dispune de inovatorul mecanism Active Aerodynamic System Ultra (AAS Ultra) pentru performanțe maxime. Laptopul este echipat cu procesoare Intel® Core™ din a 12-a generație și un GPU NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 și oferă o performanță mobilă extremă, inovațiile aduse maximizând productivitatea în mișcare. Ceea ce e interesant este mecanismul AAS Ultra care ridică și înclină automat tastatura pentru a asigura un unghi de tastare confortabil și, de asemenea, îmbunătățește răcirea generală a sistemului, permițând disiparea unei cantități mai mari de aer cald.

Zenbook Pro 16X OLED, ideal pentru a crea

Laptopul le permite creatorilor de conținut să creeze la un nou nivel. Zenbook Pro 16X OLED oferă mai multe facilități care sporesc productivitatea. Zenbook Pro 16X prezintă, de asemenea, noi modalități de lucru cu ajutorul rotiței actualizate ASUS Dial, un controler fizic rotativ intuitiv care oferă un control instantaneu și precis, din vârful degetelor, asupra diverșilor parametri în cele mai importante aplicații creative.

Mai mult, Zenbook Pro 16X adaugă o nouă dimensiune experiențelor creative cu ajutorul sistemului său inteligent de iluminare. Pe lângă logo-ul capacului cu monogramă iluminată, există o iluminare de fundal a tastaturii White-RGB pentru fiecare tastatură, completată de bare luminoase de o parte și de alta a tastaturii. Acest sistem permite o varietate de efecte interactive inteligente.

În plus, pentru a spori și mai mult eficiența și creativitatea, Zenbook Pro 16X OLED este echipat cu un touchpad nou, cu dimensiuni mărite și cu feedback haptic. Folosind tehnologia LRA (linear resonant actuator) pentru cel mai precis feedback haptic, acest touchpad de 150×90 mm – cu 84% mai mare decât generația anterioară.

Desigur, pentru a oferi performanțe de ultimă generație, procesorul flagship Intel Core i9-12900H din generația a 12-a al lui Zenbook Pro 16X OLED este capabil să rezolve orice sarcină creative. Mai mult, placa video NVIDIA GeForce RTX 3060 de nivel studio cu drivere NVIDIA Studio oferă o putere grafică stabilă și fără efort. În plus, 32 GB de memorie RAM rapidă și un SSD ultra-rapid de 2 TB PCIe® 4.0 x4 elimină blocajele de memorie sau de stocare ce ar putea încetini creativitatea.

Citește și: