Vine de la creatorul „La Casa de Papel” și explorează subiecte foarte actuale: noul serial ar putea continua tradiția succesului

Vine de la creatorul „La Casa de Papel” și explorează subiecte foarte actuale: noul serial ar putea continua tradiția succesului

Álex Pina, creatorul filmului „Money Heist” sau „La Casa de Papel”, așa cum mai este el cunoscut, a anunțat dezvoltarea unui nou serial Netflix, cu un subiect extrem de actual.

Mai exact, noul serial se va axa pe viața oamenilor care cumpără buncăre în pandemie.

De când s-a încheiat cel de-al cincilea și ultimul sezon din „Money Heist”, cunoscut și sub numele de „La Casa de Papel” în Spania, Pina a lucrat la alte câteva seriale pentru gigantul de streaming, Netflix. Mai mult, se pregătește de lansarea unei serii prequel pentru „Money Heist”, intitulată „Berlin”, centrată în jurul personajului preferat de fani, interpretat de Pedro Alonso.

După „La Casa de Papel”, un nou serial, de data aceasta despre buncăre și pandemie

În acest moment, Pina lucrează la o altă serie inspirată de pandemia de COVID-19. Proiectul nu are, în prezent, un titlu, iar Netflix nu pare dispus să dea prea multe detalii „din casă”.

Cu toate acestea, noul serial va fi inspirat dintr-un articol apărut într-un ziar spaniol care citează un număr tot mai mare de oameni care cumpără buncăre, în contextul pandemiei.

„Această nouă etapă este o extensie a încrederii pe care o avem în public, deoarece mergem pe același drum cu unii dintre cei mai importanți creatori de ficțiune contemporană și facem punte între Europa și America de Nord, din acest punct de vedere”, a declarat Pina.

Până la lansarea noului serial „pandemic”, Netflix a anunțat că va lansa „Berlin” în 2023, așa că nu există niciun indiciu despre ordinea în care Pina se va ocupa de producțiile sale.

„Money Heist” („La Casa de Papel”) a reprezentat unul dintre cele mai mari succese internaționale de pe Netflix, realizând o performanță impresionantă pentru un serial în limba spaniolă. Pelicula spune povestea unui grup de infractori care jefuiește cele mai importante instituții financiare din Spania, sub conducerea misteriosului lor lider, cunoscut sub numele de Profesor (interpretat de Álvaro Morte).