VIDEO Volodimir Zelenski așa cum nu l-ai mai văzut. Ce făcea președintele Ucrainei înainte să lupte cot la cot cu poporul său: dezvăluirea făcută de un actor

VIDEO Volodimir Zelenski așa cum nu l-ai mai văzut. Ce făcea președintele Ucrainei înainte să lupte cot la cot cu poporul său: dezvăluirea făcută de un actor

În prezent, Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, se află în mijlocul bombardamentelor din Kiev, luptând cot la cot cu poporul său, împotriva Rusiei invadatoare.

Desigur, nu mai este un secret pentru nimeni că, înainte să devină președinte, Zelenski era un comediant de succes care adesea făcea glume (mai mult sau mai puțin acide) la adresa ideii de rusificare a Ucrainei – ceea ce, în mod evident, l-a ajutat pe acesta să capete încrederea și simpatia ucrainienilor, cei sătui să se afle (neoficial) sub imperiul „baghetei” rusești a lui Vladimir Putin.

Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că actualul președinte este vocea ucraineană a Ursulețului Paddington.

Volodimir Zelenski poate să fie și președinte, și soldat, dar și vocea celebrului personaj pentru copii, Paddignton Bear

După cum am menționat anterior, Zelenski a fost comediant și actor, înainte de a trece în politică și, deși cei mai mulți fani ai filmului de animație știau deja acest lucru, informația a fost făcută oficial publică, în toată lumea, de actorul Hugh Bonneville, care a jucat în acest film. El a publicat un mesaj pe Twitter.

În acest mesaj, actorul a scris: „Până astăzi nu aveam idee cine a oferit vocea Ursului Paddington, în Ucraina. Vorbind strict în numele meu: vă mulțumesc, domnule președinte Zelenski”.

Tweet-ul a inclus un link către un videoclip în care Zelenski poate fi văzut în momentul în care se află în studioul de înregistrări.

Ulterior, Bonneville a mai publicat pe rețeaua de socializare Twitter un link cu bătaie directă către Unicef „sau către cei din întreaga lume care prețuiesc valorile Paddington”, după cum chiar el s-a exprimat.

În prezent, președintele Zelenski este considerat un adevărat erou la nivel mondial, fiind unul dintre puținii lideri de stat care a avut curajul să ia arma în mână și să nu cedeze presiunilor de a fugi într-un loc ferit de conflict.

Citește și: