VIDEO Trailer nou pentru Elvis, cel mai recent film despre viața regelui rock ‘n roll-ului: ce am aflat despre peliculă

VIDEO Trailer nou pentru Elvis, cel mai recent film despre viața regelui rock 'n roll-ului: ce am aflat despre peliculă

În noul trailer pentru filmul biografic Elvis vedem, efectiv, o parte din „semnătura” lui Presley: mișcări de dans care ridică mulțimea în picioare și extrem de multă agitație în jur.

Viitoarea dramă biografică, regizată de Baz Luhrmann, urmărește viața, legenda și cariera celebrului cântăreț rock ‘n roll și vedetă de film, Elvis Presley.

Presley a devenit un adevărat simbol cultural pentru muzica rock, fiind, considerat, de asemenea, și cel mai important sex-symbol al anilor 1950-1960. Actorul Austin Butler va interpreta rolul principal, după ce a fost ales dintr-o listă mai lungă din care făceau, de asemenea, parte Harry Styles, Miles Teller și Aaron Taylor-Johnson, printre alți actori de top.

Filmul Elvis este adaptat după un scenariu scris de Luhrmann, Sam Bromell, Craig Pearce și Jeremy Doner. În afară de Butler, din distribuție mai fac parte Olivia DeJonge în rolul Priscillei Presley, precum și pe Helen Thompson și Richard Roxburgh în rolul mamei și tatălui lui Presley. Pe lângă cronica vieții și a carierei sale, Elvis se va concentra, în special, pe relația lui Presley cu managerul său, colonelul Tom Parker, interpretat în film de Tom Hanks.

Noul trailer pentru Elvis pune accent pe mișcările de dans, dar și pe reacția spectatorilor

Un nou trailer pentru Elvis, distribuit de Warner Bros. Pictures dezvăluie mișcările lui Butler, în timp ce încearcă să-l imite pe rege. Trailerul de două minute îl arată pe actor în rolul lui Presley, îmbrăcat într-un costum supradimensionat și foarte roz, coafat în stilul care l-a consacrat pe Elvis Presley, după cum poți vedea mai jos.

Pe măsură ce data lansării filmului se apropie de înfăptuire, după o întârziere din cauza COVID-19, accentul continuă să fie pus pe modul în care filmul îl va portretiza pe îndrăgitul Presley.

Firește, n-avem cum să nu ne întrebăm dacă pelicula de față se va ridica la nivelul succesului altor filme biografice, cum ar fi Rocket Man sau Bohemian Rhaposody.

Elvis va putea fi văzut începând cu data de 24 iunie 2022.

Citește și: