Trailer-ul pentru „Elvis”, lansat: ce rol va interpreta Tom Hanks

Trailer-ul pentru „Elvis”, lansat: ce rol va interpreta Tom Hanks

Warner Bros. a publicat trailerul oficial pentru noua peliculă dedicată vieții și activității marelui artist Elvis Presley.

Din câte știm, până în acest moment, filmul va fi o dramă muzicală, cu accente biografice, și se va concentra în jurul regelui rock and roll-ului, Elvis Presley. Mai exact, scenariul va pune accentul pe ascensiunea sa către celebritate, amintind de momentul în care a fost descoperit de cel care, ulterior, avea să-i devină manager, Tom Parker. Pelicula va fi regizată de Baz Luhrmann, în timp ce scenariul va fi asigurat de Sam Bromell, Craig Pearce și Jeremy Doner.

Trailer-ul „Elvis” oferă suficiente detalii interesante încât să ne gâdile curiozitatea

Din distribuție vor face parte, conform trailer-ului publicat, Austin Butler (în rolul „regelui”) și Tom Hanks (în rolul colonelului Tom Parker), alături de Olivia DeJonge, Yola Quartey, Luke Bracey, Kelvin Harrison Jr., Dacre Montgomery, Helen Thomson, Richard Roxburgh și David Wenham. Producția filmului a fost anunțată, pentru prima dată, în 2014, atunci când Luhrmann s-a hotărât în legătură cu preluarea regiei.

Filmul avea să prindă contur abia în 2019, imediat după ce Tom Hanks a confirmat că va face parte din distribuție, ceea ce a dat un plus de încredere acestui concept, evident. Producția pentru „Elvis” a fost oprită la începutul anului 2020, când Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, s-au îmbolnăvit de COVID-19, fiind reluată în septembrie 2020 și încheiată în primele luni ale lui 2021.

Trailerul oficial pentru „Elvis” ne oferă suficiente detalii despre acțiunea filmului regizat de Baz Luhrmann, încât să ne facă curioși. Cei familiarizați cu regizorul pot recunoaște o serie de tehnici distinctive, expuse pe parcursul trailerului, inclusiv piese de decor grandioase și destul de înghesuite, efecte vizuale „colorate”, dar și multă muzică.

De altfel, regizorul și-a pus, de-a lungul timpului, amprenta pe „Moulin Rouge!”, „The Great Gatsby” sau  „The Get Down”, pe care îl putem vedea pe Netflix.

„Elvis” va putea fi văzut pe marile ecrane începând cu 24 iunie 2022.

Citește și: