26 sept. 2022 | 12:55

VIDEO They Cloned Tyrone a primit, în sfârșit, un trailer oficial: când vei putea vedea filmul lui Jamie Foxx pe Netflix

ACTUALITATE
VIDEO They Cloned Tyrone a primit, în sfârșit, un trailer oficial: când vei putea vedea filmul lui Jamie Foxx pe Netflix

La aproape trei ani de la începutul filmărilor, trailerul oficial pentru They Cloned Tyrone a sosit, în sfârșit, oferind primele detalii asupra filmul Netflix al lui Jamie Foxx.

Filmul se va concentra pe Fontaine, Yo-Yo și Slick Charles, un trio care descoperă o conspirație sumbră, întreprinsă de guvern, care se petrece chiar în comunitatea lor.

John Boyega și Jamie Foxx conduc distribuția They Cloned Tyrone, în rolul Fontaine și Slick Charles, alături de Candyman, Teyonah Parris, J. Alphonse Nicholson, David Alan Grier, Robert Tinsley, Joshua Mikel și Austin Freeman.

Producția filmului a fost anunțată pentru prima dată la sfârșitul anului 2019, cu starul din Atlanta, Brian Tyree Henry, care părea pregătit să conducă distribuția, doar pentru ca el să plece ulterior și să fie înlocuit de Boyega. Filmările aveau să înceapă la sfârșitul anului 2020.

Cu numai trei luni rămase până la premieră, Netflix a lansat trailerul oficial They Cloned Tyrone.

Netflix mizează pe succesul They Cloned Tyrone

Trailerul oficial pentru They Cloned Tyrone va face pe plac publicului îndrăgostit de varietatea de povestiri despre societatea noastră, tendință care a devenit oarecum proeminentă în ultima perioadă.

They Cloned Tyrone pare a fi o altă completare binevenită la acest leitmotif recent și, există marea posibilitate ca, odată lansat, filmul să devină un real succes.

Având în vedere că vocea lui John Boyega poate fi auzită spunând „nu sunt eu”, se pare că acel cadavru, pe care îl poți vedea în trailer, nu ar fi altceva decât o clonă moartă a personajului său. Chiar și așa, adevărul poate să fie altul, de vreme ce ne-am obișnuit deja cu marketingul înșelător, de dragul de a atrage mai multă atenție asupra unei producții. Desigur, vom vedea care dintre variante este cea reală.

They Cloned Tyrone va avea premiera pe Netflix în data de 30 decembrie. Până atunci, tot ce ne rămâne de făcut este să urmărim trailerul și să încercăm să tragem propriile concluzii asupra intrigii.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele