VIDEO Jennifer Lopez iese din zona de confort artistic: ce rol va interpreta în The Mother, de la Netflix

VIDEO Jennifer Lopez iese din zona de confort artistic: ce rol va interpreta în The Mother, de la Netflix

Jennifer Lopez schimbă macazul și își asumă un rol de acțiune, în viitorul film Netflix, The Mother.

Mai exact, o vom vedea într-un rol de asasin. În acest film mai joacă, de asemenea, Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci și Gael Garcia Bernal.

De-a lungul timpului, Jennifer Lopez și-a câștigat aprecierea ca interpretă, iar performanțele sale actoricești s-au conturat frumos acest lucru în Selena (1997). De atunci, artista a abordat o varietate de genuri, dar niciodată nu a „sărit pârleazul” cu adevărat.

Trailerul pentru The Mother a fost lansat ca parte a TUDUM, evenimentul online destinat fanilor Netflix, organizat de gigant pentru a-și promova viitoarele filme și seriale. Complotul o pune în prim-plan pe asasina interpretată de Jennifer Lopez, proaspăt ieșită din ascunzătoare pentru a-și proteja fiica la care a renunțat cu ani în urmă.

The Mother, un pas important în carieră pentru Jennifer Lopez: cât de bine se va descurca să facă față provocării

Nișa este relativ nouă pentru actriță, cu toate că, anterior, a jucat roluri dintre cele mai diverse, însă niciodată nu a intrat „cu dreptul” în sfera filmelor de acțiune, după cum menționam mai devreme, de altfel.

La 53 de ani, vedeta pare să urmeze pașii pe care i-au făcut, la rândul lor, actori ca Charlize Theron și Liam Neeson. Ambii au început să accepte să joace în filme de acțiune, la un moment dat, ca acum să se dedice acestora.

Jennifer Lopez nu s-a ferit niciodată să-și testeze versatilitatea ca interpretă, dar a stat oarecum cuminte pe platourile de filmare. După ce a abordat thrillere, filme de comedie romantică, dar și drame, ea pare aproape pregătită să exceleze și în acțiune – or, așa dă de înțeles.

În cazul în care ești curios să vezi cam cât de bine se descurcă Lopez într-un rol atipic pentru ea, află că vei avea această șansă în luna mai a anului 2023, când The Mother se va lasa oficial pe Netflix.