20 mai 2022 | 11:55

VIDEO The Forgiven, un nou film interesant cu Ralph Fiennes și câștigătoarea premiului Oscar, Jessica Chastain: când îl vei putea vedea la cinema

ACTUALITATE
VIDEO The Forgiven, un nou film interesant cu Ralph Fiennes și câștigătoarea premiului Oscar, Jessica Chastain: când îl vei putea vedea la cinema

The Forgiven promite să fie unul dintre cele mai interesante filme lansate în 2022, dacă nu ești întocmai genul care să urmărească cele mai recente intrări în cinematografe de la Marvel.

Trailerul The Forgiven dezvăluie că noul film al lui John Michael McDonagh ar putea implica o aventură tensionată, presărată cu suficientă violență. Bazat pe romanul cu același nume, din 2021, al lui Lawrence Osborne, The Forgiven a fost anunțat pentru prima dată la Cannes 2018, cu Ralph Fiennes într-unul dintre cele două roluri principale.

Filmările au început în luna februarie a anului 2020, în Maroc, și au fost reluate după o pauză de șase luni din cauza pandemiei de COVID-19. Din distribuția filmului mai fac parte, de asemenea, Jessica Chastain, Matt Smith și Caleb Landry Jones.

Despre ce este vorba în The Forgiven

Distribuit de Roadside Attractions, trailerul The Forgiven îi prezintă pe David (Ralph Fiennes) și Jo (Jessica Chastain, câștigătoare a premiului Oscar 2022) în drum spre o nuntă ce are loc în Maroc, când, deodată, lovesc cu mașina un băiat marocan.

La nuntă, ei încearcă să ascundă accidentul și să se alăture festivităților, dar weekendul se anunță a fi unul greu pentru ei, mai ales după sosirea tatălui băiatului, toate aceste amănunte ducând la tentative de înșelăciune și multă răzbunare. Atmosfera este tensionată și, din câte se poate preconiza, vor exista suficiente răsturnări de situație.

Deși The Forgiven va fi lansat abia pe 1 iulie, filmul a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, de anul trecut, și a primit recenzii favorabile. Majoritatea criticilor au remarcat tonul malefic al filmului, dar și personajele negative, în special pe cel interpretat de Ralph Fiennes. Scenariul a primit, la rândul lui, laude similare, ceea ce este tipic pentru McDonagh, ale cărui credite anterioare, precum The Guard și Calvary, au avut scenarii excelente.

The Forgiven va putea fi văzut în cinematografe începând cu data de 1 iulie 2022, după cum menționam anterior.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele