VIDEO Primul trailer pentru Weird: The Al Yankovic Story, lansat. Daniel Radcliffe, de la Harry Potter, la „ciudatul Al”

VIDEO Primul trailer pentru Weird: The Al Yankovic Story, lansat. Daniel Radcliffe, de la Harry Potter, la „ciudatul Al”

Primul trailer pentru Weird: The Al Yankovic Story ni-l arată pe Daniel Radcliffe cântând pe scenă și interpretând rolul celebrului cântăreț de satiră, „ciudatul Al”.

Daniel Radcliffe îi „dă viață” lui Weird Al, în noua peliculă produsă de Roku Original și regizată de Eric Appel, cel care a realizat scurtmetrajul inițial din 2010 și care a ajuns să inspire versiunea de lungmetraj.

Pe lângă Radcliffe, filmul îi mai distribuie, de asemenea, pe Evan Rachel Wood, în rolul Madonnei, pe Rain Wilson, în rolul Dr. Demento, Julianne Nicholson, în rolul Mary Yankovic și pe James Preston Rogers, în rolul lui Hulk Hogan.

Weird: The Al Yankovic Story, filmat într-un timp record

Weird: The Al Yankovic Story a fost filmat în doar 18 zile, ceea ce l-a mobilizat pe actor să învețe să cânte la acordeon chiar de la Weird Al. Daniel Radcliffe a spus anterior că „purtarea tricoului hawaian reprezintă o responsabilitate uriașă”, așadar luat-o suficient de în serios.

Al Yankovic a făcut carieră parodiind muzicieni de renume, cum ar fi Michael Jackson, Eminem sau Madonna, având clipuri muzicale de-a dreptul ilare, care au devenit, în scurt timp, virale. Muzicianul este, de asemenea, cunoscut pentru vocea sa, împrumutând-o unor personaje din animație din Pete the Cat, American Dad! și Bojack Horseman.

Roku a distribuit primul trailer pentru The Al Yankovic Story, care pare a fi orice, în afară de un film biografic standard. Radcliffe este văzut pentru prima dată pe scenă cântând sau făcând break dance, printre multe altele.

Cu toate că s-a remarcat, pentru prima oară, în rolul lui Harry Potter, se pare că Daniel Radcliffe este un mare fan al provocărilor – pe care le acceptă de fiecare dată. În ultimii ani, actorul a primit mai multe roluri în filme atipice ca Horns, Swiss Army Man. În cel mai recent, The Lost City, actorul poate fi văzut alături de Sandra Bullock și Channing Tatum.

Citește și: