Actorii din Harry Potter, reuniune după 20 de ani de la primul film. Toți fanii sunt în extaz

Actorii din Harry Potter, reuniune după 20 de ani de la primul film. Toți fanii sunt în extaz
Actorii din Harry Potter, reuniune după 20 de ani de la primul film

Copiii anilor 90 au fost copleșiti de nostalgie în ultimele două zile, deoarece s-au împlinit 20 de ani de la lansarea primului film din seria Harry Potter. Cum au sărbătorit actorii faimoasei francize două decenii de succes.

Cum arată actorii din Harry Potter, la 20 de ani de la lansarea primului film

În noiembrie 2001, toți copiii anilor 90 străbăteau minunata și magica lume a lui Harry Potter, Hermione Granger și Ron Weasley.

Chiar dacă cei mai mulți dintre ei încă mai așteaptă și acum, după 20 de ani, scrisoarea de admitere la celebra academie Hogwarts, fanii celor trei eroi încă mai pregătesc maratoane de filme Harry Potter alături de familie și cei mai buni prieteni.

Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint nu vor uita niciodată peliculele care i-au transformat în superstaruri la nivel global, iar acum, la 20 de ani de la lansarea primului film, Harry Potter și Piatra Filozofală, cei trei mari actori le-au pregătit o mare surpriză fanilor lor.

Pe 1 ianuarie 2022 se va lansa o ediţie specială HBO Max intitulată „Return to Hogwarts”, unde Harry, Ron și Hermione revin pe micile ecrane, alăturându-se regizorului american Chris Columbus pentru a discuta şi explora filmele care au marcat o întreagă generație.

Ediţia specială va invita fanii „într-o călătorie magică la persoana întâi în una dintre cele mai îndrăgite francize de film din toate timpurile”, relatează cei de la HBO Max.

Recent, oficialii proiectului au lansat un trailer de 52 de secunde, care prezintă secvenţe din cele 8 filme ale seriei Harry Potter, cu promisiunea că distribuţia legendară se va întoarce acolo unde a început totul.

Emma Watson, Rupert Grint și Daniel Radcliffe vor celebra aniversarea a două decenii de Harry Potter alături de alți actori celebri din film, precum Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton şi Tom Felton.

Daniel Radcliffe este bucuros că tinerii se mai uită la Harry Potter

Daniel Radcliffe, protagonistul seriei Harry Potter, a declarat că se bucură nespus de faptul că filmele care care l-au făcut celebru în toată lumea încă mai sunt urmărite de milioane de tineri.

„Unul dintre aspectele mele preferate, pe care nu mi l-aş fi putut imagina vreodată pentru filmele Harry Potter, dar care mi-a fost povestit de mai mulţi prieteni, este că acestea sunt fantastice atunci când oamenii sunt mahmuri şi au o părere proastă despre ei înşişi.

Se uită la câteva filme şi le oferă un sentiment de căldură şi confort. Mi se pare atât de frumos. Acesta este efectul din lumea reală pe care îl poate avea un film în viaţa unei persoane. Cred că e grozav.”, a declarat actorul care i-a dat viață celebrului Harry Potter.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI