VIDEO Primul trailer pentru Amsterdam, „colecție” de stele: ce actori cunoscuți vor juca în film, când îl vezi la cinema

VIDEO Primul trailer pentru Amsterdam, „colecție” de stele: ce actori cunoscuți vor juca în film, când îl vezi la cinema

Primul trailer pentru Amsterdam îți arată, efectiv, distrubuția impresionantă a viitorului film care se va lansa anul acesta în cinematografe.

Cu Margot Robbie, Christian Bale și John David Washington, pelicula are șanse reale de a deveni una de succes. Iar dacă-i adaugi la calcul pe Robert De Niro, Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Zoe Saldana, Rami Malek, Mike Myers, Michael Shannon, Timothy Olyphant, Matthias Schoenaerts, Alessandro Nivola, Andrea Riseborough sau Taylor Swift, afirmația de mai sus devine o certitudine.

David O. Russell este un regizor nominalizat la Oscar pentru filme precum The Fighter, Three Kings, Silver Linings Playbook și American Hustle. Ultimul său film, Joy, din 2015, cu Jennifer Lawrence, a primit recenzii mixte, deși a obținut o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriță, Lawrence.

De asemenea, Russell a mai lucrat cu Christian Bale de două ori, până acum, la American Hustle și The Fighter, dintre care, cel din urmă, i-a adus lui Bale unicul Oscar din cariera sa.

Primul trailer pentru Amsterdam, lansat oficial

Primul trailer pentru Amsterdam îți prezintă o parte din intriga filmului, dar reușește, totuși, să păstreze detaliile importante pentru atunci când vei merge la cinema, concentrându-se, în schimb, pe distribuția plină de „stele”.

Fiind descrisă ca o „epopee a crimei”, Amsterdam se concentrează pe „trei prieteni apropiați care se află în centrul unuia dintre cele mai șocante comploturi din istoria Americii”. „Complotul” nu a fost încă dezvăluit, dar se pare că totul are legătură cu o crimă.

Deși natura istorică a filmului nu a fost încă expusă pe deplin, din trailer aflăm că „multe dintre aceste evenimente s-au întâmplat de fapt”, iar în descrierea filmului se spune că filmul este „o poveste fascinantă și consistentă, care împletește în mod fascinant faptele istorice cu ficțiunea, pentru o experiență cinematografică unică”.

Ce-i drept, această concluzie ar putea fi analizată în multe moduri. Natura criptică a filmului Amsterdam pare să facă parte dintr-o strategie de marketing bine pusă la punct, care a mai funcționat și în trecut, în cazul altor pelicule.

Pelicula va fi lansată oficial în cinematografe în data de 4 noiembrie 2022.